返回列表 回復 發帖
kaka兄,cammy妹,假兄,伟大的建仔。。
大家在这几个月来辛苦啦

回復 #4601 canz85 的帖子

我并不伟大!
回来踩踩场:onion05:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-6-11 07:34 PM 發表
回来踩踩场:onion05:
兄弟帮的帮花。。终于都回来啦。。。。。
:onion10: :onion10:
欢迎欢迎欢迎呀
:014: :014:
原帖由 cck_my 於 2008-6-11 07:32 PM 發表
我并不伟大!
兄弟帮的月尾颁奖典礼,十大杰出奖非你莫属啦:014: :014:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-11 07:39 PM 發表
我並不辛苦呀~!
新一代的兄弟帮吹水靓妹也非你莫属了。。。
每半年的月尾我想搞个颁奖典礼,不知道大家有异议吗??
得奖者,得奖金^^
原帖由 canz85 於 2008-6-11 07:41 PM 發表

兄弟帮的月尾颁奖典礼,十大杰出奖非你莫属啦:014: :014:
我不是拿最伟大兄弟奖吧!
原帖由 canz85 於 2008-6-11 07:45 PM 發表

新一代的兄弟帮吹水靓妹也非你莫属了。。。
每半年的月尾我想搞个颁奖典礼,不知道大家有异议吗??
得奖者,得奖金^^
有钱拿的, 一定没有人有异议!
好 啊 ! 有 颁 奖 典 礼 啊 ! :014:
我 回 来 啦 ! :onion14:
多 谢 大 家 关 心 啊 ! 好 感 动 啊 !
原帖由 cck_my 於 2008-6-11 09:20 PM 發表

我不是拿最伟大兄弟奖吧!
哈 哈 哈 ! 那 就 颁 一 个 光 荣 退 休 奖 给 我 啦 !

回復 #4613 ljw1982 的帖子

唔 好 啊 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-11 09:34 PM 發表

肯定係,CCK你真係好偉大..
唔好赞坏我啦!

回復 #4617 cammy8080 的帖子

我有几伟大啊?  你唔见龙头细佬讲: 新一代的兄弟帮吹水靓妹也非你莫属了。。。咩?

回復 #4620 cammy8080 的帖子

多D休息!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-11 09:40 PM 發表
退休??唔好卦~!!
哈 哈 哈 !
是 时 候 交 给 建 仔 啦 ! :onion05: :onion05: