返回列表 回復 發帖

回應 ice.key 第 4322 篇文章

how come you and kylefunny get 神秘石 so easy

原帖由 ice.key 於 2008-9-6 02:41 AM 發表

等我抽得完股都3:00 am啦..~~
如果我出去3:00am應該還未回來
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ice.key 於 2008-9-6 02:53 AM 發表

哈哈...有運仔啦...~~~我一用刺客就打到神秘石...~~~上一轉做法師才打了5~10粒左右又..~~
只是今天我就打了3~5粒了...~~~
I am 12轉 now....so far, I think I only get about 10 in total
I am very unlucky

原帖由 bubu1109 於 2008-9-6 02:54 AM 發表

如果我出去3:00am應該還未回來411018
bubu wants to buy in ice.key's company because he want $$

咁又唔駛理我,反正我都冇錢收
原帖由 ice.key 於 2008-9-6 03:02 AM 發表

我諗我們會想要你的$$$多一點...~~~靚仔..打劫
靚仔...who...I am not 靚仔
so, I guess you are not going to 打劫 me

比錢

ice.key 2008-9-6 03:15 AMTVB 10000000 元積分轉出

回應 bubu1109 第 4334 篇文章

bubu大佬 is very rich