返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-12 08:04 PM 發表

我好锡拒架,唔会出卖拒,我闪啦,再倾
讲 到 这 个 就 要 走 啦 ! :onion03:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 08:08 PM 發表

cck~~~~救~~~~~命~~~~~~呀~~~~~~!  
建 仔 失 踪 啦 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 07:50 PM 發表

咁就幣嘞~!我就快瞓,仲唔瞓就會俾好多人鬧.
系呀~!!
入谷温人
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 08:20 PM 發表
佢又話幫我,又閃咗去
哈 哈 哈 ! 他 应 该 是 很 赞 成 我 讲 的 话 啊 !
原帖由 toyo88 於 2008-6-12 08:22 PM 發表

系呀~!!
你 来 啦 !
原帖由 ljw1982 於 2008/6/12 12:05 發表

还 有 你 和 建 仔 啊 ! 一 对 小 情 侣 啊 !
兄弟邦小情侶這一票我头硬佢襾个〞〞到事兄弟邦做喜事做大佢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 08:36 PM 發表
我瞓了:sleeps:
Good night...:sleeps:
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-12 08:51 PM 發表

兄弟邦小情侶這一票我头硬佢襾个330040〞〞到事兄弟邦做喜事做大佢330041
那 就 要 搞 大 啦 ! :014:

回復 #4715 cammy8080 的帖子

好:sleeps:
原帖由 ljw1982 於 2008-6-12 08:23 PM 發表

哈 哈 哈 ! 他 应 该 是 很 赞 成 我 讲 的 话 啊 !
:024: 趁 我 不 在, 讲 我 同 Cammy 坏 话 !
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-12 08:51 PM 發表

兄弟邦小情侶這一票我头硬佢襾个330040〞〞到事兄弟邦做喜事做大佢330041
:024: 老友, 你乱咁讲!
原帖由 cck_my 於 2008-6-12 09:11 PM 發表

:024: 趁 我 不 在, 讲 我 同 Cammy 坏 话 !
你 讲 错 啦 ! 是 好 话 啊 !

回復 #4722 ljw1982 的帖子

:024: 好 坏 的 话 !

回復 #4724 canz85 的帖子

利记
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止