返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2008-6-12 09:55 PM 發表
利记
嗨。。短片大王 。。今天有没有新货呀:onion10: 哈哈哈
怎样。。欧洲杯有没有赚到暴呀^^
原帖由 canz85 於 2008-6-12 10:10 PM 發表

嗨。。短片大王 。。今天有没有新货呀:onion10: 哈哈哈
怎样。。欧洲杯有没有赚到暴呀^^
没新货啦:019: 欧洲杯输到要跳楼啦
你有赌波吗?
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #4726 canz85 的帖子

:024: 终于蒲头啦!   
:onion05: 我又来啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
欢迎光临! :014:
原帖由 cck_my 於 12/6/2008 11:58 PM 發表
欢迎光临! :014:
健仔得你一个撑场:014:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
无法啦, 岩岩俾人摆上台! :019:

原帖由 cck_my 於 2008-6-12 05:34 PM 發表

每一届虛擬股市都有不同的游戏规则, 在虛擬股市开市前会发公告通知所有会员的!
原來如此..唔該晒~
原帖由 cammy8080 於 2008-6-13 08:04 AM 發表
今日下午收到家庭E生嘅電話同我講E院嘅報告未收到,叫我聽日下午返去再抽血驗,等星期一,一次過睇哂兩個報告,我覺得最好笑就係個E生話都唔知我究竟係咩病喎~? ...
:024: 医生都唔知究竟係咩病?

回復 #4737 cck_my 的帖子

系Lo~果度既医疗米好先进既咩?......
入谷温人
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-12 08:51 PM 發表

兄弟邦小情侶這一票我头硬佢襾个330040〞〞到事兄弟邦做喜事做大佢330041
下...........咩喜事呀?..........
入谷温人
原帖由 cammy8080 於 2008-6-13 08:14 AM 發表
靚仔都要打
你唔使再打个靚仔啦, 佢已经俾我打到 仲让埋位, E+无人敢再吓你架啦!

回復 #4739 toyo88 的帖子

讲起就火都黎!
各位安安 吃饱了没
其实我一直都有些好奇(8卦)想多些了解兄弟帮的内政构造
问题学生要发问咯
1.请问兄弟帮是由谁成立的?
2.兄弟帮内部有多少个高级职位?(可否详细列出职位资料)
3.我看过1个以上的白虎老大职位,请问白虎老大是属于什么职位,需要做些什么?还有如何才会被你们提拔成为白虎老大之类的职位?
希望小的发问不会使各位觉得无奈及无聊

最后谢谢让小的能以兄弟帮之-义气子女之名义在这里和大家聊天 并祝大家身体安康
原帖由 ljw1982 於 2008-6-12 07:59 PM 發表

哈 哈 哈 ! 我 扮 不 知 道 那 你 就 可 以 post 在 这 里 啦 !
你身痕顶喇!!