返回列表 回復 發帖

2008-6-13星期五~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 cammy8080 於 2008-6-13 07:31 PM 發表

我驚我等唔到呀~!:onion03:
为 什 么 会 等 不 到 啊 !
               清洁时间到

回復 #4817 canz85 的帖子

噢......辛苦了!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-13 09:06 PM 發表

我天光嘞~!就瞓~!
哈 哈 哈 ! 你 天 光 了 才 睡 啊 厉 害 啊 !
我 就 和 你 不 一 样 啦 ! 我 看 到 月 光 就 要 睡 啦 !

回復 #4819 ljw1982 的帖子

最好睡了不能。。。。。。。 哈哈哈
原帖由 canz85 於 2008/6/13 15:42 發表
最好睡了不能。。。。。。。 哈哈哈
华少...邊个做睡公主呀

回復 #4821 kakaka1668888 的帖子

老友, 华仔问你几时过档兄弟帮啊?
入黎同华仔,杰少打声招呼先~~
入谷温人

回復 #4823 toyo88 的帖子

:019: 当我透明咁话咯喔! :onion03:
原帖由 cck_my 於 2008-6-14 12:31 AM 發表
:019: 当我透明咁话咯喔! :onion03:
一时间讲少左你名添...... 边度敢呀~你家下揸大旗喇~ 记得睇住我老婆仔呀~~
入谷温人

回復 #4825 toyo88 的帖子

我边敢怪你啊3哥, 你又岩岩hihi地 返黎!
原帖由 cck_my 於 2008-6-14 12:41 AM 發表
我边敢怪你啊3哥, 你又岩岩hihi地 返黎!
朋友急call要对啤Lo~家下有少少
入谷温人
原帖由 cck_my 於 2008/6/13 16:16 發表
老友, 华仔问你几时过档兄弟帮啊?
哗老友你地共睇得起我呀..等我返去問下我老頂Kingworld先
for you is many many

評分次數

• cck_my