返回列表 回復 發帖

回復 #4929 zqi1984 的帖子

好有风啵~
入谷温人
原帖由 cammy8080 於 2008-6-16 03:51 PM 發表

靚姐有無好D呀??
好似都无乜进展甘既。。。。。。。。

回復 #4931 vwwo 的帖子

病甘多日既??
入谷温人
原帖由 zqi1984 於 2008-6-16 06:49 PM 發表
加什么帮啊,这么吧贝
谁说吧贝呀?
the black week for Me and Canz...:019: :019:

回復 #4934 ljw1982 的帖子

Why? All losing?
各位好呀
原帖由 kakaka1668888 於 17/6/2008 12:22 AM 發表
各位好呀
:onion05: 我又来,请问cammy拿左报告,好返点未啊
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
入来睇睇..什麼是"兄弟帮"?? 加入咗會點?? 什麼是職位?? 會有什麼福利??
原帖由 cammy8080 於 2008/6/16 23:36 發表
又嚟有小小痛喇!好辛苦呀!!:onion03:
有无食藥....你可能為抽筋為酸个多...多D訓::我有事一日訓十幾个鐘
cck大佬
小弟初黎報到, 在美女貼圖區這樣出post
http://www.tvbnow.com/thread-368104-1-1.html
俾人扣分
但我看過版規, 並沒有寫不能這樣出帖,
昨天被 jwxie518扣分, 今天又被 bandband 扣分, 覺得好無助..
以下是小弟寄給他們的信息, 可惜並未有回應:

<<昨日收到 jwxie518超級版主的信息後也沒有再這樣出post, 也有將因為不知情的原因告知超級版主..內容如下:

""超級版主兄, 版規沒有寫到不能這樣post相, 我又唔知原來唔俾, 你無啦啦扣我TVB -8 元 / 功勳 -8 點 , 我都好無姑啫
講真post相出黎, 我有做嘢, 眼見每日這個貼圖區都唔多post, D人回覆都係2007年果Dpost..想入黎支持吓..在不知情的情况下, 無啦啦俾你TVB -8 元 / 功勳 -8 點..都有D心淡
我覺得係咪先warning, 如有再做先扣分呢..

以上為本人意見, 並無惡意. 更希望獲發還TVB 8 元 / 功勳 8 點
唔該~""

可惜並未跟進..
貼post都係想大家看得開心, 我無啦啦俾你地咁樣扣分法, 我就好唔開心, 不知者不罪, 况且版規也沒有寫不能這出post, 你們是為什麼扣我的分??
要末獲發還被扣功勳及TVB元>>

""..""  --- 是發給 jwxie518超級版主的內容
<<..>> --- 是發給bandband的
cck大佬, 你可以幫我平反嗎?
我是無心惡意灌水的

評分次數

• cck_my

各位兄弟帮的高层和朋友。你们是否知道(青龙老大bubu1109)昨晚开始被禁止访问论坛14天(至6月30日)一事?
因为事情来的有点突然!所以不晓得发生了什么事件被严厉的处罚了!请问有人知道吗?还有如果想帮bubu1109求情,请问该往哪里去
新加入的,支持兄弟帮!!
原帖由 Qkwow 於 2008-6-17 09:22 發表
cck大佬
小弟初黎報到, 在美女貼圖區這樣出post
http://www.tvbnow.com/thread-368104-1-1.html
俾人扣分
但我看過版規, 並沒有寫不能這樣出帖,
昨天被 jwxie518扣分, 今天又被 bandband 扣分, 覺得好無助..
...
我看過了你發的帖,首先我想問你一個問題,你的相片可否全部一齊發在同一帖內?如果可以的,你已犯了灌水了。但請你不要放棄再發帖,再多發些好帖讓人覺得你有~兄弟幫大將之風~
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 godlike1 於 2008/6/17 02:55 發表
新加入的,支持兄弟帮!!
多D泥吹水兄弟