返回列表 回復 發帖
原帖由 假書僮 於 2008-6-17 10:58 AM 發表

我看過了你發的帖,首先我想問你一個問題,你的相片可否全部一齊發在同一帖內?如果可以的,你已犯了灌水了。但請你不要放棄再發帖,再多發些好帖讓人覺得你有~兄弟幫大將之風~ ...
由於我上綱比較慢, 如果一次過發幾張相要等好耐, 有時仲會upload唔到, 所以咪一張張發, 感覺好似快D, 同埋又多D分(但我唔知原來係灌水嫁)
放心吧, 我會keep 住post 新帖嫁
原帖由 Qkwow 於 2008/6/17 03:57 發表

由於我上綱比較慢, 如果一次過發幾張相要等好耐, 有時仲會upload唔到, 所以咪一張張發, 感覺好似快D, 同埋又多D分(但我唔知原來係灌水嫁)
放心吧, 我會keep 住post 新帖嫁 ...
你知道邊到有問題米好罗:onion14:
多謝你呀~假書僮大佬 多謝你支持我
我己後知點做嫁喇:onion05:
我想問問, 如果分三四次帖廿張相, 可以嘛?
原帖由 Qkwow 於 2008-6-17 09:22 AM 發表
cck大佬
小弟初黎報到, 在美女貼圖區這樣出post
http://www.tvbnow.com/thread-368104-1-1.html
俾人扣分
但我看過版規, 並沒有寫不能這樣出帖,
昨天被 jwxie518扣分, 今天又被 bandband 扣分, 覺得好無助..
...
你下次要全部照片放在一个帖发, 如果不能再容纳才再发第二个帖, 千万不能一帖一照片, 因为被视为灌水!
原帖由 Qkwow 於 2008-6-17 12:18 發表
我想問問, 如果分三四次帖廿張相, 可以嘛?
你可參閱我的權限~附件相關~資料。我相信應該沒有什麼大問題,但如果可以一次過就最好:019: ,嘻嘻!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
凤凰大姐大cammy8080 ,你好!

回復 #4956 cammy8080 的帖子

:019: 唔好咁唔开心啦!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-17 12:43 發表

青龍大佬假書僮,你好呀~~!我今日無乜心情
收到!

回復 #4959 cammy8080 的帖子

唔使驚, 我地全部人会精神上全力支持你! 你一定会好番既!
原帖由 cck_my 於 2008-6-17 13:13 發表
唔使驚, 我地全部人会精神上全力支持你! 你一定会好番既!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-17 01:28 PM 發表
多謝....但整喊咗我....
你无喊喇.......... 再坚强D....
入谷温人
兄弟帮 ~ 有福同享, 有祸同当! 你喊我陪你!
在這感謝各位大人支持同幫忙我 現在已經解禁啦我

cammy8080要加油,你身體和精神上的痛,也等於我們心靈上的痛苦,大家也希望能夠為你分擔一些壓力.
原帖由 cammy8080 於 2008/6/17 07:33 發表

CCK果然係好大佬...
妺妺我知道你種可以堅強D..sorry今早你call我.我睇电影.如果有進一歩時情請話比我地聽.因大家分开很遠但比似关心