返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-6-17 01:28 PM 發表
多謝....但整喊咗我....
不 要 意 思 啊 ! 我 就 给 你 一 个 迟 来 的 祝 福 啦 ! :014:

回復 #4967 cammy8080 的帖子

Cammy 妹妹,你一定得,努力!!,你看大家多关心你,至有人关心你,你知唔知我昨天正个晕低系街,幸好有人扶我
兄弟有事我一定到..需然我來遲左..但總好過無到..bubu1109 兄弟幫一定撐你..:014:

回復 #4955 cammy8080 的帖子

精神上全力支持你! 你一定会好番既!

last time i also 為抽筋cant eat cant drink ,than go 做手術 , now normal back...
原帖由 cammy8080 於 2008-6-17 03:32 PM 發表

我己經好堅强嘞~!我一直痛都忍住,依家咁樣我真係軟弱喇!!
再挤DD坚强出黎喇~~
入谷温人
再挤多DD多DD坚强出黎喇~~你可以妺妺

回復 #4978 cammy8080 的帖子

cammy妹,你今日好D吗??
原帖由 cammy8080 於 2008-6-18 05:56 PM 發表
感謝各位對我嘅支持同鼓勵,放心我會堅强面對架喇~!
甘就岩喇~~底锡~~
入谷温人

回復 #4981 cammy8080 的帖子

好多人在祝福你,有无睇你而设的留言板呀!!睇到大家的祝福吗??所以你一定要坚强呀!!!
原帖由 cammy8080 於 2008/6/18 18:07 發表

緊係底錫啦~!
衰野我无架
各位亲爱兄弟姐妹,我返黎喇~~~~ 好耐无见!~~你地好吗????:014:
:onion05: 支持下!
原帖由 kyonsze321 於 2008-6-19 10:24 發表
各位亲爱兄弟姐妹,我返黎喇~~~~ 好耐无见!~~你地好吗????:014:
long time no see la
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区