返回列表 回復 發帖
原帖由 puikit2000 於 2006-8-1 01:57 AM 發表

可以o係o個邊轉錢過來架咩
可以

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=4795
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 puikit2000 於 2006-8-1 01:57 AM 發表

可以o係o個邊轉錢過來架咩
:handshake:victory:
原帖由 彿印 於 2006-8-1 01:58 AM 發表

i think after 2 months la
等搵多些先轉來.....HA HA HA

:victory::victory:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 01:50 AM 發表

唔好多謝都唔多.....:handshake

周二賽事
星期二 1  草蜢 對 利物浦  01/08 22:59     
星期二 2  雲達不來梅 對 漢堡 ...
要買邊場架..
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 01:59 AM 發表

要買邊場架..
聽日先慢慢睇;P
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 01:59 AM 發表

要買邊場架..
如果唔識賭......跟超人買就得;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-1 02:01 AM 發表

聽日先慢慢睇;P
講埋俾我知:$
唔二定中ga;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 01:59 AM 發表

等搵多些先轉來.....HA HA HA

ok ,wait for you :handshake
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:03 AM 發表

如果唔識賭......跟超人買就得;P
叔叔冇講bor...><
肥海盜有賭博眼光.......^^

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:05 AM 發表

佢聽日先講:)
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:05 AM 發表

開波前炸佢 PM.....;P

呵呵~~:$:$