返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2008-6-24 06:26 PM 發表

BANG ,NASI PUN TAK CUKUP DUIT BELI LOH HAHA
我几时做了bang...
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 06:28 PM 發表
mickey, 天兄!
兄~你今天好早on哦"":onion14:
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 06:28 PM 發表
mickey, 天兄!
big bro..

竟然有人叫我...bang

回復 #5293 raytian 的帖子

今日比较得闲! :onion05:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:29 PM 發表
天.......你好呀~~!都未試過响到見到你...
:014: ,兄弟帮的人都好好啊~cammy,你好点了吗?

回復 #5294 mickeybblim 的帖子

唔好恼, big bro锡番
原帖由 raytian 於 2008-6-24 06:22 PM 發表

:onion14: ''对啊~加telur都要RM1.40了!
那粒蛋还是过夜那种呀
原帖由 canz85 於 2008-6-24 06:35 PM 發表

那粒蛋还是过夜那种呀
canz85 ,你说得对,有些人卖不完,第2天又拿出来卖~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:28 PM 發表
靚仔..諗到嚟緊有咩活动呀??
我已经退了休,做了隐士啦 。。。不过当我有IDEA时就会提供给cck兄做个与众不同的活动给大家玩。。。。
独乐乐,不如众乐乐。。。 这是我给你的承诺
原帖由 raytian 於 2008-6-24 06:37 PM 發表

canz85 ,你说得对,有些人卖不完,第2天又拿出来卖~340350
哈哈。。是呀。。。
RAY兄。。。你是哪里人士呀^^我是槟城+北海+吉打
NICE TO MEET YOU

回復 #5301 canz85 的帖子

唔好丢低D兄弟呀!
CAMMY妹 ,CCK兄 ,RAY兄 ,MICKEY. ...我闪啦。。。有缘在相会 。。
龙头细佬
原帖由 canz85 於 2008-6-24 06:50 PM 發表
CAMMY妹 ,CCK兄 ,RAY兄 ,MICKEY. ...我闪啦。。。有缘在相会 。。
'走都这么有型哦~

回復 #5307 raytian 的帖子

兄弟帮的龙头当然不同凡响!