返回列表 回復 發帖
早呀各位.

回復 #5630 CC517 的帖子

你好!
原帖由 cck_my 於 2008-6-28 11:58 AM 發表
你好!
你成日都係度架.

回復 #5632 CC517 的帖子

係呀, 我要睇住兄弟帮嘛! :onion14:
原帖由 cck_my 於 2008-6-28 01:29 PM 發表
係呀, 我要睇住兄弟帮嘛! :onion14:
就是這個post嗎 即是即時回覆

回復 #5634 CC517 的帖子

哈哈..... 我不是机器人, 也不是伺服器!
hi

回復 #5636 kei668 的帖子

kei 你好! 要加入兄弟帮吗?
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 02:20 發表
hi,all~ 我矛幫派的,可以入來反反嗎?? 

↓ 這個是你們幫派的logo嗎?? 我加左小小點綴,咁會 Sharp D 唔好介面啊~

兄分幫係咪會著哂黑西裝,分兩行一字形排開咁架?? ...
好靚呀!貓貓,感激你呀
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
大家好,好耐无见cck兄,你点呀??

回復 #5639 missing 的帖子

missing, 我几好呀, 你又点呀?  :onion14:
借問大佬一聲, 點整個頭像

回復 #5641 CC517 的帖子

你去顶段的控制面板->編輯個人資料->頭像
原帖由 假書僮 於 2008-6-28 03:05 PM 發表

好靚呀!貓貓,感激你呀
唔好客氣,你喜歡就好了,整個公仔唔使九秒九,我都係得閒無聊至多手整來反反啦~ 
原帖由 CC517 於 28/6/2008 03:54 PM 發表
借問大佬一聲, 點整個頭像
你好 ,你首先注意,在你上面有个控制面板,你click编辑个人资料,
之后拉度最下面,你会发觉个人签名上,有个头像既字眼,你可以选择【论坛头像列表】或者browse自己既Photo都得。
如果想再靓D,可以去虚拟形象度买:014:
明唔明,希望帮度你,好简单架
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?