返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 06:16 PM 發表

问题系我无减肥,只不过唔准时食野344024
講唔準時食野,我仲癲,話比你聽啦,我一日衹食一餐,係食晚餐,耐唔時應酬下d同事陪佢地食lunch至食午餐咋~
原帖由 Venus_Cat 於 28/6/2008 06:14 PM 發表

唉~ 我以前都試過,痛起上黎真係好羅命,好彩而家好番矛事~  :onion10:

夜夜睇下醫生,呢d要長時間keep住食藥至好架~ :onion14:
VENUS我好惊食药架,不过我会顾好身体架啦,多谢关心
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 Venus_Cat 於 28/6/2008 06:19 PM 發表

講唔準時食野,我仲癲,話比你聽啦,我一日衹食一餐,係食晚餐,耐唔時應酬下d同事陪佢地食lunch至食午餐咋~
VENUS唔好甘啊,要锡住身体啊,要三餐都食少少,如果唔系会胃痛架
原帖由 cammy8080 於 2008-6-28 06:17 PM 發表
下一期唔知幾時出板

或者己經出咗喇
...甘你帮紧点咯
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 06:21 PM 發表

VENUS唔好甘啊,要锡住身体啊,要三餐都食少少,如果唔系会胃痛架
可能我真的習慣了,以前的確會胃痛,拔近幾年真係矛再痛了,而且身體健康都唔錯,好小病,可能呢d就真係一樣米養百樣人了~ 哈哈~~ :onion05:
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 18:24 發表

可能我真的習慣了,以前的確會胃痛,拔近幾年真係矛再痛了,而且身體健康都唔錯,好小病,可能呢d就真係一樣米養百樣人了~ 哈哈~~ :onion05: ...
我都系o甘,有时忙到无时间食,但又唔见fit!!
原帖由 missing 於 2008-6-28 06:30 PM 發表

我都系o甘,有时忙到无时间食,但又唔见fit!!
\

我又ok喎,身材同身體都矛走樣,可能真的習慣了啦~ :onion10:

呀~ 可能同飲野有關,我經常飲咖啡同茶的,聽講呢d都係削脂,或者你都試下啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 28/6/2008 06:24 PM 發表

可能我真的習慣了,以前的確會胃痛,拔近幾年真係矛再痛了,而且身體健康都唔錯,好小病,可能呢d就真係一樣米養百樣人了~ 哈哈~~ :onion05: ...
健康紧要啊
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 06:42 PM 發表

健康紧要啊
我都認為係~ 拔以我而論,身體矛影響(一年至病一兩次,都係d感冒病,應該算健康吧~),就好難會變架喇,習慣嘛~

回復 #5733 Venus_Cat 的帖子

无事就好啦,你D喵喵好可爱
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 06:48 PM 發表
无事就好啦,你D喵喵好可爱
喜歡?? 我上傳上黎比你好嗎??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 28/6/2008 06:50 PM 發表

喜歡?? 我上傳上黎比你好嗎??
尼度有个人会好锺意,喵喵啊?你识拒无,喵喵吹水区楼主,都系版主:014:
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 18:39 發表
\

我又ok喎,身材同身體都矛走樣,可能真的習慣了啦~ :onion10:

呀~ 可能同飲野有關,我經常飲咖啡同茶的,聽講呢d都係削脂,或者你都試下啦~  ...
我有呀,走sugar,因我唔好o甘甜,不过通常当我心情差(特别系感情事)我就饮斋啡,我已经惯啦!!

回復 #5737 missing 的帖子

心情如果唔好,散下步,听下音乐,会好D架
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 19:00 發表
心情如果唔好,散下步,听下音乐,会好D架
听歌会有感而法,通常会困自己在家中