返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-29 12:14 AM 發表

女仔也可以做好多野ga..
看戏..shoppping..chitchat..下pub看帅哥都ok啊..系惊pub里好多阿伯
看戲,我矛入戲院好耐喇,下pub嗎?? 一個女仔去肯家渣都矛得剩啦~ 哈哈~~  
以前我都喜歡一個人釣夜魚,拔試過一次比人撩,幾乎唔甩得身,以後都唔敢一個人行動了~ :onion10:

回復 #5817 Venus_Cat 的帖子

HI~又见面喇~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 12:23 AM 發表
HI~又见面喇~~
hi~ 你呀,又見面喇~  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 12:22 AM 發表

看戲,我矛入戲院好耐喇,下pub嗎?? 一個女仔去肯家渣都矛得剩啦~ 哈哈~~  
以前我都喜歡一個人釣夜魚,拔試過一次比人撩,幾乎唔甩得身,以後都唔敢一個人行動了~ :onion10: ...
一个人钓鱼... 夸张..吾人陪啊??

下次叫toya88师兄陪你...
:onion14: 冇人
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 12:22 AM 發表

以前我都喜歡一個人釣夜魚,拔試過一次比人撩,幾乎唔甩得身,以後都唔敢一個人行動了~ :onion10: ...
你都中意钓鱼?!!
入谷温人
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-29 12:30 AM 發表

一个人钓鱼... 夸张..吾人陪啊??

下次叫toya88师兄陪你...
叫佢陪,我驚仲危險喎~ 哈哈~~ 
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 12:31 AM 發表

你都中意钓鱼?!!
鍾意架,而且好鍾意添~ 我比較鍾意d靜態活動~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 12:32 AM 發表

哈哈....都无甘既机会......
入谷温人
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-29 12:30 AM 發表
:onion14: 冇人
又hi,夜夜~~ 係到呀,我係到呀~~~~~~~~~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 12:35 AM 發表

鍾意架,而且好鍾意添~ 我比較鍾意d靜態活動~ 
钓咩鱼呀??系边度钓??:onion14:
入谷温人
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 12:32 AM 發表

不会个..他有功夫
原帖由 Venus_Cat 於 29/6/2008 12:35 AM 發表

又hi,夜夜~~ 係到呀,我係到呀~~~~~~~~~
venus,我甘夜上黎,以为散band添

如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 12:36 AM 發表

钓咩鱼呀??系边度钓??:onion14:
矛架,都係落樓下釣多(我住近海邊的),一個女仔,去得冰度釣吖~ 

回復 #5830 Venus_Cat 的帖子

矛架??鱼名??
入谷温人