返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-29 12:59 AM 發表

自己上网check..
唔识上网...........
入谷温人
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:00 AM 發表

男人係咁樣架喎,有需要果時話識,矛需要果時就話唔識,唔好怪佢啦~ 哈哈~~ 
咩需要先???
入谷温人
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:00 AM 發表

男人係咁樣架喎,有需要果時話識,矛需要果時就話唔識,唔好怪佢啦~ 哈哈~~ 
别怪他...
他系甘ga
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 01:01 AM 發表

咩需要先???
需要溝女時就托塔都話識,見到對方係雜扒時就行路都話唔識囉~ 哈哈~~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:04 AM 發表

需要溝女時就托塔都話識,見到對方係雜扒時就行路都話唔識囉~ 哈哈~~~ 
有见地~ 我欣赏你~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 01:00 AM 發表

唔识上网...........
甘你..
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:04 AM 發表

好厉害啊~~
我要跟你学野...:014:
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-28 11:32 PM 發表

我吾系个粗路人
正话去左吃宵夜。
如果你唔系,点解 你又 我?我都认错啦。
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 01:05 AM 發表

有见地~ 我欣赏你~~
多謝~
原帖由 Venus_Cat 於 29/6/2008 12:42 AM 發表

假期前夕,總有d不戀床的人,不會咁易散band啦~
够热闹
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
咦~ 我而家至留意到 toyo88 同 mickeybblim 同是大馬人,其實你地都可以搞次相睇,連上網book機票都唔使呀~ 哈哈~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:11 AM 發表
咦~ 我而家至留意到 toyo88 同 mickeybblim 同是大馬人,其實你地都可以搞次相睇,連上網book機票都唔使呀~ 哈哈~~ 
噢..... 你.....我......他......................
入谷温人
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 01:11 AM 發表
呢度好多都系大马人.......
入谷温人
原帖由 Venus_Cat 於 29/6/2008 01:11 AM 發表
我都系大马人
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 01:13 AM 發表

呢度好多都系大马人.......
仲好啦,大家都可以多d選擇~ 哈哈~~ 

其實我所講的相睇,唔是真相睇啦,衹是平時同一聊天室,識到咁上下,成班相約出來聚聚,見見面吧了,正常社交啊~