返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-6-29 02:21 發表

下次介紹俾我悉.. 我同佢講聲 many many thx...
TVB 1852516401 元
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
cu 兩位~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:24 發表
cu 兩位~ 
呀爺未過$,我唔走
原帖由 假書僮 於 2008-6-29 02:26 AM 發表

呀爺未過$,我唔走
講野你聽,我幾乎比你老點左,我見你矛錢,頭先我真係搞過錢比你,後來至發覺你功勳其高,一定係用錢換左功勳了,好彩未過到數就發現0姐~ 哈哈~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:31 發表

講野你聽,我幾乎比你老點左,我見你矛錢,頭先我真係搞過錢比你,後來至發覺你功勳其高,一定係用錢換左功勳了,好彩未過到數就發現0姐~ 哈哈~~  ...
我啲功勳係我辛苦發帖得返黎架!
:sleeps: 各位晚安:014:
原帖由 假書僮 於 2008-6-29 02:34 AM 發表

我啲功勳係我辛苦發帖得返黎架!
@@ 真的嗎?? 反正我的錢都是人地比的,我又唔知要咁多錢黎做乜,我比d你吧~ 你有開銀行 AC 嗎?? 我未試過的,可能要花點時間研究啦~

Cat

I :sleeps:  LA~CU
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 02:38 發表

@@ 真的嗎?? 反正我的錢都是人地比的,我又唔知要咁多錢黎做乜,我比d你吧~ 你有開銀行 AC 嗎?? 我未試過的,可能要花點時間研究啦~ ...
不用了,其實給我$,我都無用嘅!
原帖由 假書僮 於 2008-6-29 02:40 AM 發表

不用了,其實給我$,我都無用嘅!
矛所謂啦,話哂大家都係VIP,有D錢好睇D嘛~ 哈哈~~ :014:
咁多位 ~ 兄弟姐妹 Good Night + Sweet dream ^_^  :sleeps:
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
謝謝你,感激萬分 :onion18: :onion31: 朋友=兄弟
:onion05: 各位早啊
兄弟帮~~早晨~
入谷温人
好呀~~好呀~
新人駕到~~!!:onion05: