返回列表 回復 發帖
其薄如禪翼的招牌「香脆杏仁豬肉紙」在燈光下不但能透光,還必須採用人工包裝,才能防止其0.02公分的薄片破碎。
此外,江記華隆的豬肉紙採用上等豬肉及加入美國進口甜杏仁豆切片,口感獨特、香脆美味。自釀古早味豆油發酵180天以上,再經過曝曬存放陳年後使用於豬肉乾中,利用進口機器高溫熱風烘焙,入口像餅乾一樣香香脆脆,其獨特美味也是時下年輕人與觀光客喜歡購買的休閒零嘴!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
江記華隆!!!!好正呀!!
畸形人類研究科
你去過? 出名ge。。。好受HK客歡迎。。。
It seems Robert boy has been disappeared for a long time.
SweetLemon 發表於 2011-3-24 05:26 PM
我買過, 果陣返香港見d人一箱一箱咁買
畸形人類研究科
Robert boy is 竹英台。。。since she works....disappeared.
今日沒吃好嘢。。。。except snacking the  櫻花蝦杏仁紙肉乾
SweetLemon 發表於 2011-3-24 05:20 PM
聽落就流口水~
SweetLemon 發表於 2011-3-24 05:26 PM
台灣好Q多好野食~
Robert boy is 竹英台。。。since she works....disappeared.
SweetLemon 發表於 2011-3-24 05:29 PM
ROBERT係女仔??
我買過, 果陣返香港見d人一箱一箱咁買
go2david 發表於 2011-3-24 05:29 PM
係呀,我都系陪HK朋友買只知。。。
ROBERT係女仔??
ynotme0626 發表於 2011-3-24 05:32 PM
物你地唔知?Km 叫佢8姐。。。。
物你地唔知?Km 叫佢8姐。。。。
SweetLemon 發表於 2011-3-24 05:35 PM
係咩...個個都知我依家先知
畸形人類研究科
係呀,我都系陪HK朋友買只知。。
Lemon, you are in HK ? Buy what ?
No,HK friends coming to buy Taiwan Snacks. The paper thin 豬肉乾
台灣好Q多好野食~
ynotme0626 發表於 2011-3-24 05:31 PM
仲有呢的都好好吃。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件