返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-29 11:30 PM 發表
边个敢打你啊。。
有, 兄弟帮绝对有一个可以打到3哥郁都唔敢郁!
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:37 PM 發表

甘又无甘老......
噢~ 越後生越唔值租啦,湊都有排湊架嘛~ 哈哈~~~ 

回復 #6027 canz85 的帖子

几时介绍靓女俾我认识。。
以上言論,實屬講笑,並不含映射成份,如有雷同,實屬巧合~ 多謝~ 
原帖由 cck_my 於 2008-6-29 11:39 PM 發表

阿建仔~无见一排,靓仔左啵~~
入谷温人
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 11:41 PM 發表
以上言論,實屬講笑,並不含映射成份,如有雷同,實屬巧合~ 多謝~ 
话明吹水既喇~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:31 PM 發表

几时又变左TURBO架???
HAHA..TURBO型地。。。

回復 #6035 toyo88 的帖子

你唔好唔会呀, 我无咁既能力呀!
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:42 PM 發表

话明吹水既喇~~
唔係架,有D人傾傾下真係會認真起上黎,火都出埋架~ 
原帖由 cck_my 於 2008-6-29 11:39 PM 發表

噢。。哈哈 ,我知道系边个啦。。。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 11:32 PM 發表

HI~ CANZ85 你好~ 
你好呀 。。。多多指教呀 。。。本人今年2张几。。。脸大概跟八两金不相伯仲。。。单身。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-29 11:40 PM 發表
几时介绍靓女俾我认识。。
有呀 。。现在就有只靓野猫啦
原帖由 canz85 於 2008-6-29 11:45 PM 發表

你好呀 。。。多多指教呀 。。。本人今年2张几。。。脸大概跟八两金不相伯仲。。。单身。。。。
咁我淨要你身上果八兩金,唔要個臉得唔得呀~ 哈哈~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 11:44 PM 發表

唔係架,有D人傾傾下真係會認真起上黎,火都出埋架~ 
噢.....果D人紧系热血上脑,无地方出火......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:47 PM 發表

噢.....果D人紧系热血上脑,无地方出火......
網上乜野人,乜野脾氣都有,同你地唔熟,講明係講笑先穩陣D先啦,費是唔覺意得罪人都唔知嘛~ :onion18: