返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 11:37 PM 發表

@@ 八張?? 好喎,有矛錢架,有就發囉,溝佢一陣就瓜,D錢咪係我架囉~ 哈哈~~ 
哈哈哈,你这样就对了 。。。 TURBO哥什么都没有,就是有钱 。。。。他专在少林收陀地
原帖由 canz85 於 2008-6-29 11:49 PM 發表

哈哈哈,你这样就对了 。。。 TURBO哥什么都没有,就是有钱 。。。。他专在少林收陀地
我系少林寺做清洁架..........
入谷温人
原帖由 canz85 於 2008-6-29 11:49 PM 發表

係咪架,唔好連貓都呃喎,唔係訓覺會比貓偷襲爪 PatPat 架~ 哈哈~~ 
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:47 PM 發表

噢.....果D人紧系热血上脑,无地方出火......
哈哈。。。这些东西我担保不会发生在turbo哥身上。。
原帖由 canz85 於 2008-6-29 11:52 PM 發表

@@ 因為係清修的和尚?? 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 11:46 PM 發表

咁我淨要你身上果八兩金,唔要個臉得唔得呀~ 哈哈~~ 
八两金你都不放过。。。。 。。。。。。这次又有睡街:sleeps:
原帖由 canz85 於 2008-6-29 11:52 PM 發表

何以见得呢??
入谷温人

回復 #6045 Venus_Cat 的帖子

真架, 有D火爆既人, 都唔关事, 好似踩到条尾咁! :onion14:
原帖由 cck_my 於 2008-6-29 11:55 PM 發表
真架, 有D火爆既人, 都唔关事, 好似踩到条尾咁! :onion14:
係架,我就係遇過呢類人,唔講得笑又學人吹水聊天,so至講明我全都係講笑,唔係想生事啦~ :onion14:
原帖由 canz85 於 2008/6/29 15:55 發表

八两金你都不放过。。。。 。。。。。。这次又有睡街:sleeps:
近排5洗做忍者.
原帖由 cck_my 於 2008-6-29 11:55 PM 發表
CCK兄 。。。来得刚刚好呀 。。。又是时间换班啦 。。
原帖由 canz85 於 2008-6-29 11:55 PM 發表

有乜所謂0姐,羅哂佢身上八兩金,跟住伸佢大大腳入屎坑,佢又唔告得我打劫喎,幾好呀~ 哈哈~~ 
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-29 11:57 PM 發表

近排5洗做忍者.
你作死呀~~ 近排食咩大茶饭呀??!!
入谷温人
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-29 11:57 PM 發表

近排5洗做忍者.
卡卡兄 ,终于都浦头啦
原帖由 toyo88 於 2008/6/29 15:59 發表

你作死呀~~ 近排食咩大茶饭呀??!!
邊有呀...你都5睇下你条靚.又鋨又寒酸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件