返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-6-30 01:47 PM 發表
借錢? 呵呵.. 時運高睇唔到...

係啊, mickey... 琴晚輸了100蚊..

咁我地陪下你喇... :014:
借钱..

你钟多我过我...
原帖由 cammy8080 於 2008-6-30 01:43 PM 發表

我都無人陪喎:019:
么88师兄..没陪你啊..

回復 #6128 ed_teck 的帖子

阿爷, 你都借住D黎等我放响银行食利息一个月再还返俾你啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-30 01:51 PM 發表

借钱..

你钟多我过我...
:019:  其實我覺得你地咁仲好玩.. 好似我咁論壇錢, 功勳的動力已經冇了...
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 01:49 PM 發表
盗用公款, 死路一条!
少少J...
才9000tvb,好快赚返黎..

加油~~

回復 #6135 ed_teck 的帖子

所以咪要借D钱黎, 等你正常返D咯!

回復 #6136 mickeybblim 的帖子

你写少两个0 呀! TVB 900000
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 01:53 PM 發表
阿爷, 你都借住D黎等我放响银行食利息一个月再还返俾你啦!
:014:  借錢唔好玩, 不如我今晚念個遊戲俾大家玩下.. 就拿一日的利息出來.. 哈哈..

回復 #6141 ed_teck 的帖子

:014: 好野, 阿爷万岁!
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 01:57 PM 發表
你写少两个0 呀! TVB 900000
少咗个0..甘真系好多下wor...

甘你要我借你多少啊???:019:

回復 #6143 mickeybblim 的帖子

两个0呀, 两位数呀!
:019: 我仲有D棺材本, 再输晒就
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 02:03 PM 發表
两个0呀, 两位数呀!
么2个0啊...

真个好多啊...
怎么办..
帮无到你啊...
我地甘过咋....

回復 #6145 cck_my 的帖子

回教葬禮 好cheap .. 不會用太多$ .. 你一於訓身晒冷
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。

回復 #6147 comfit8 的帖子

:onion03: 我打死都唔入回教!