返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-6-29 04:40 AM 發表

辉哥, 早晨, 我又想要奖金做早餐! :onion10::onion05:
我知你边个LO~~老鼠~
入谷温人
原帖由 manyiu 於 2008-6-29 04:40 AM 發表

辉哥, 早晨, 我又想要奖金做早餐! :onion10::onion05:
manyiu早晨:014: ,你真系好早嚄。。4-40am..
老三d钱越来越多。。边条水鱼咁大方啊。。。

回復 #5627 ckhooi74 的帖子

追你~~哈哈......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 10:04 AM 發表

他....他老人家身体.........顶得顺吗?
哈。。哈。。阿大咁壮。。。最多咪堕马。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
點解你地講D野咁深噢 ga.
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-29 10:07 AM 發表

manyiu早晨:014: ,你真系好早嚄。。4-40am..
係呀, 點解你又咁早? 未訓覺定係早睡早起?
原帖由 manyiu 於 2008-6-29 11:56 AM 發表
點解你地講D野咁深噢 ga.
系咩??会咩??
入谷温人

回復 #5631 manyiu 的帖子

他老人家早睡早起的阿

回復 #5632 toyo88 的帖子

:014: 有时会有时不会
原帖由 huey23 於 2008-6-29 12:02 PM 發表
:014: 有时会有时不会
真系会看唔明吗??
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-29 12:05 PM 發表

真系会看唔明吗??
我睇都是唔明好過明.

回復 #5635 wk.hoo 的帖子

:onion14: 就是不明~~你们次次都是暗喻的~~~每次都讲。。。乡都不知你们说什么
原帖由 manyiu 於 2008-6-29 12:07 PM 發表

我睇都是唔明好過明.
哦。。。何意见得呢。。这位朋友。。。
原帖由 huey23 於 2008-6-29 12:08 PM 發表
:onion14: 就是不明~~你们次次都是暗喻的~~~每次都讲。。。乡都不知你们说什么
哈。。哈。我都是唔明架。。要问下阿三同啦啦仔了。。