返回列表 回復 發帖

回復 #6196 Venus_Cat 的帖子

Venus, 你同假兄响边度识架?
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 09:38 PM 發表
Venus, 你同假兄响边度识架?
我唔識佢架喎,係係佢個貼<給潛水會員和未註冊的遊客的一封信>,我留過言同比過分佢,之後佢pm我 SAY THX 同埋叫我加入兄弟幫,我至開始八來八八啦~ 

何以咁問?? 

原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 09:28 PM 發表

又唔使講SORRY咁認真啦,隨和d好嘛~ :onion18:
有咀貓係多咀d, 無咀貓斯文好多, 嘻嘻.
原帖由 CC517 於 2008-6-30 09:43 PM 發表

有咀貓係多咀d, 無咀貓斯文好多, 嘻嘻.
有咀?? 無咀?? 

明白了~ 哈哈~~ 

咁多位 大家 好 ^_^
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 comfit8 於 2008-6-30 09:49 PM 發表
hi~ comfit8,你好~ 

回復 #6202 Venus_Cat 的帖子

沒街去 ? 在家 online 咁乖
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 09:40 PM 發表

我唔識佢架喎,係係佢個貼<給潛水會員和未註冊的遊客的一封信>,我留過言同比過分佢,之後佢pm我 SAY THX 同埋叫我加入兄弟幫,我至開始八來八八啦~ 

何以咁問??  ...
原来係咁, 咁你考虑下加入兄弟幫!
因为除佐夜夜都几少女VIP敢入黎, 睇到兄弟帮个名都快D闪!
原帖由 comfit8 於 2008-6-30 09:53 PM 發表
沒街去 ? 在家 online 咁乖
係啦,不要提起我傷心事了~ :019:
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 09:57 PM 發表

原来係咁, 咁你考虑下加入兄弟幫!
因为除佐夜夜都几少女VIP敢入黎, 睇到兄弟帮个名都快D闪!
哈哈~~ 我暫時未知加入幫派為何,拔我會考慮的~ thx~ 
原帖由 comfit8 於 2008-6-30 09:49 PM 發表
Hello.

回復 #6206 Venus_Cat 的帖子

哈哈......加入家族我唔再讲啦, 费事又话我踢你入帮, 又吓亲你就唔好啦! :onion14:
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 10:12 PM 發表
哈哈......加入家族我唔再讲啦, 费事又话我踢你入帮, 又吓亲你就唔好啦! :onion14:
係啦,一入黎就見你係咁踢人入會喎,幾驚呀~ 哈哈~~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 10:15 PM 發表

係啦,一入黎就見你係咁踢人入會喎,幾驚呀~ 哈哈~~~ 
無所謂喎, 佢有入會費比你架, 反正你响度都識咁多人 (sorry 又多咀):onion05:

不過你係富婆, 唔至在.

回復 #6209 Venus_Cat 的帖子

你係假兄介绍黎既, 即係兄弟帮VIP, 早前我唔咁乱黎, 怕吓走你我就大锅啦!