返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2008-7-1 01:20 AM 發表

边有呀:onion03: 你晤好诋毁我啊
你依家住槟城呀?
今日住北海。。。 你呢??槟城哪里。。?
原帖由 canz85 於 2008-7-1 01:20 AM 發表

不要误会呀
意思是指:野猫也那么靓 =猫中吉品 。。。。。。
你晤使解释啦 等阵越描越黑啊
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 canz85 於 2008-7-1 01:20 AM 發表

不要误会呀
意思是指:野猫也那么靓 =猫中吉品 。。。。。。
先講明,我並不是嬲嬲啦,衹是好奇點解會叫我做<野貓>啊?? 
原帖由 canz85 於 2008-7-1 01:22 AM 發表

今日住北海。。。 你呢??槟城哪里。。?
北海那1区? 我大山脚
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-1 01:24 AM 發表

先講明,我並不是嬲嬲啦,衹是好奇點解會叫我做<野貓>啊?? 
哈哈哈。。。绝对了解
原帖由 kingworld 於 2008-7-1 01:25 AM 發表

北海那1区? 我大山脚
pmtg pauh.. 你在那边卖电话和做bookie???

回復 #6261 canz85 的帖子

Venus是假兄的最爱也是兄弟帮VIP 要好好招待呀!
原帖由 cck_my 於 2008-7-1 01:29 AM 發表
哈哈哈。。假兄 。。靓姐 之后,又来只靓野猫 。。
原帖由 cck_my 於 2008-7-1 01:29 AM 發表
唔識都最好愛,又幾好喎~ 
各位, 我要:sleeps:了!
原帖由 canz85 於 2008-7-1 01:26 AM 發表

pmtg pauh.. 你在那边卖电话和做bookie???
那你做什么工啊?bookie没我份啦我是bookie的客
各位我去训啦
原帖由 kingworld 於 2008-7-1 01:32 AM 發表

那你做什么工啊?bookie没我份啦我是bookie的客
仆基和收些马注。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-7-1 01:32 AM 發表
各位, 我要:sleeps:了!
gn~ cck~ 
原帖由 canz85 於 2008-7-1 01:35 AM 發表

仆基和收些马注。。。。
有前途