返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2008-7-2 12:40 AM 發表

因为靓野猫 在别家论坛 很有威望呀
吓~ 有認錯人嗎?? 我去的論壇不多,也沒甚麼威望架喎,甚至乎都好小出聲添~

原帖由 cck_my 於 2008-7-2 12:42 AM 發表
我唔係话你个VIP! 我係指你係兄弟帮既VIP! :014:
IC~ THX VERY MUCH~ :014:
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-2 12:43 AM 發表

吓~ 有認錯人嗎?? 我去的論壇不多,也沒甚麼威望架喎,甚至乎都好小出聲添~
真有此事 。。。那我一定又是认错人啦。。。
不过 ,你能那么快荣升为VIP一定是有你的能耐 。。。
原帖由 canz85 於 2008-7-2 12:54 AM 發表

真有此事 。。。那我一定又是认错人啦。。。
不过 ,你能那么快荣升为VIP一定是有你的能耐 。。。
我個個壇都係用呢個名 Venus_Cat,別無它名啦~ :onion14:

哈哈~~ 係掛~~ :onion18:
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-2 12:59 AM 發表

我個個壇都係用呢個名 Venus_Cat,別無它名啦~ :onion14:

哈哈~~ 係掛~~ :onion18:
靓猫呀。。。你现在是住在香港还是已经移民 。。。
原帖由 canz85 於 2008/7/1 17:17 發表

以耳..华少發老王个阿叔..~~~~癹老姣呀~~~~...好罗好罗吹水吹就泥變左双睇吹水區
原帖由 canz85 於 2008-7-2 01:17 AM 發表

香港,並無比人賣豬仔紀錄~ 
原帖由 kakaka1668888 於 2008-7-2 01:24 AM 發表

以耳..华少發老王个阿叔..~~~~癹老姣呀~~~~...好罗好罗吹水吹就泥變左双睇吹水區
啋啋啋... 咁三級幅圖都羅黎做頭像架,又矛打格仔喎,人地怕羞架嘛~   
hello大家好
原帖由 Venus_Cat 於 2008/7/1 17:44 發表

啋啋啋... 咁三級幅圖都羅黎做頭像架,又矛打格仔喎,人地怕羞架嘛~   
哈哈哈.....大家成年人. ....但我種未睇到新圖...種用近舊 奌解
Good morning.:onion05:

回復 #6347 CC517 的帖子

morning! :onion14:
good morning everybody
big bro..:onion14:
G.m~~
Good morning Qkwow, mickey! :onion14: