返回列表 回復 發帖
食飯先.:onion05:
wawawa..bon主大人~~你做隐士jor 啊。。。好耐无见:014:
嘩~ 你地成日換頭像,唔睇個名真係唔知冰個打冰個啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-2 07:29 PM 發表
嘩~ 你地成日換頭像,唔睇個名真係唔知冰個打冰個啦~ 
一夜之间变老了呀 。。。没办法 。。。明天有可能是我瓜左的照片
原帖由 cammy8080 於 2008-7-2 07:16 PM 發表

靚仔华哥~!你d錢做咩唔放入銀行??
等下我又要拿来做此事慈善啦 。。。所以就不要放了 。。
原帖由 kyonsze321 於 2008-7-2 07:29 PM 發表
wawawa..bon主大人~~你做隐士jor 啊。。。好耐无见:014:
hey靓仔好久好久不见呀 。。。。是呀。。。我已经是隐居在山上的人士了
原帖由 canz85 於 2008-7-2 07:50 PM 發表

一夜之间变老了呀 。。。没办法 。。。明天有可能是我瓜左的照片
噢~ 願主保佑你~ 阿彌陀佛~ :onion14:
原帖由 cammy8080 於 2008-7-2 06:55 PM 發表
返緊学未放lunch都上到嚟
hahaXDXD lunch time, see u later!
原帖由 canz85 於 2008-7-2 07:57 PM 發表

hey靓仔好久好久不见呀 。。。。是呀。。。我已经是隐居在山上的人士了
咁你本姓係咪<關人>呀??  
今天最終都是沒有去見工,看來我與其他工作真的無緣,為何會這樣。

難道公大真的那麼差嗎﹖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-2 19:58 發表

噢~ 願主保佑你~ 阿彌陀佛~ :onion14:
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
咁多位 晚上大家 好 !
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 cmming 於 2008-7-2 20:39 發表
今天最終都是沒有去見工,看來我與其他工作真的無緣,為何會這樣。

難道公大真的那麼差嗎﹖
不要 ,總有艷陽天
原帖由 comfit8 於 2008-7-2 20:41 發表
咁多位 晚上大家 好 !
你好
原帖由 canz85 於 2008-7-2 19:50 發表

哈哈,我老啲