返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-3 12:04 AM 發表
  tom...G9
小姐, 請問你說什麼呢.
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 CC517 於 2008-7-3 12:07 AM 發表

小姐, 請問你說什麼呢.
tom...系你
G9= GOOD NIGHT
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-3 12:17 AM 發表

tom...系你
G9= GOOD NIGHT
多謝指教, but 請高抬貴手, 下次唔好[湯]我.
原帖由 CC517 於 2008-7-3 12:20 AM 發表

多謝指教, but 請高抬貴手, 下次唔好[湯]我.
...G9
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-3 12:21 AM 發表

...G9
886.:onion05: :sleeps:

回復 #6439 cammy8080 的帖子

ur pic ho pretty wor    where can find ar

回復 #6439 cammy8080 的帖子

你要uninstall所有CODECS再install过, 在Select Components选 Profiles 7: Lots of stuff

回復 #6443 cammy8080 的帖子

我今日比较早起, 要做D事! :onion14:

回復 #6441 cammy8080 的帖子

THANKS    HAVE MORE ?

回復 #6446 cammy8080 的帖子

揾食艰难呀!
原帖由 cammy8080 於 2008-7-3 07:44 AM 發表
得小小咋~!我晏D放响少林寺俾你吖~! 我依家要去食小小嘢先....
HO AR   THANK YOU SIN
兄弟帮 - 凤凰大姐大 Cammy 今日要做手术了!

但愿CAMMY 能早日脱离病魔
希望大家能到此给予祝福:

http://www.tvbnow.com/thread-370366-1-1.html
原帖由 cammy8080 於 2008-7-3 06:27 AM 發表
CCK我个MEDIA PLAYER CLASSIC係3.9.0我装咗你个3.9.5嘅SOFTWARE但睇戲都係全个畫面黑哂...次次都要RESTART个電腦...但我上網同聽歌係完全無問題架!!点攪好呀~~!:onion03: ...
你仲未搞好??
入谷温人
早呀.:onion05: