返回列表 回復 發帖
也只有我自己一个人顶,
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 07:14 AM 發表

他們還在睡覺....但有我在呀~!
可是我也要睡觉了,
各位兄弟姐妹,我要下了,
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 07:25 AM 發表

你住邊架??歐洲國家??
你说了没错,
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 07:32 AM 發表

因為歐洲國家現在是夜晚嘛!!
你就是cammy妹妹阿??
你好点了吗??
原帖由 cammy8080 於 2008-7-5 22:19 發表
早晨呀~~~!:onion18: 我醒咗...你哋咁早又未起身...

朋友又返嚟工....好悶呀!!!:onion03:
早晨呀 CAMMY 姐
身體好返D嗎??
~My wishes Over The Airspace~
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 07:49 AM 發表

係呀~~!叫我CAMMY可以了...

我唔係好細个...不用叫妹妹啊

昨晚瞓咗十幾个鐘....今天好好多了.

你咁早起身嘅??
我刚刚放完工^^
英国才1am。。
好久没回来吹水了。。^^
可能我细过你哦。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 07:56 AM 發表

咁夜先放工嘅??做歺館??

我住美國架!!

你仲細我3年呀
哈哈。。我叫你做cammy姐姐
其实我一早放工拉。跟厨房朋友吹水嘛。。^^
你住美国那里阿??
原帖由 cammy8080 於 2008-7-5 23:53 發表

OK LA....感覺內臟唔知想点...

傷口有D痛...行路要超慢...仲慢過蝸牛

又無セ可以食....好鬼肚餓呀!!
HAHA,
我:sleeps: LO
聽日仲要做功訓
~My wishes Over The Airspace~
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 08:02 AM 發表
都係叫CAMMY得喇

我住SAN FRANCISCO...

你住英國那裹??

其實我想問英國夜晚係咪好雜...好多人攪事架??
我住英国nottingham^^
其实英国到了夜晚好少人的哦。。
除非在disco那里罢了。。
不然整条街静静地的。。。^^
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 08:10 AM 發表

我呢度夜晚都好靜...不過習慣了

我有朋友都係住英國...佢做歺館架

佢話周不時都有D仔妹...飲到醉哂..

成日走入鋪頭爆樽架
其实好多搞事的通畅都是那些14到25岁的。。
尤其是做迷你market的一定好麻烦。。。
在英国夜晚好像没节目玩得。。。
你不会觉得闷吗??
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 08:24 AM 發表

真係無セ節目架....都悶慣

我覺得我呢邊睇戲好貴...所以好小睇戲...通常下載多D

夜晚悶....我會同朋友揸車四圍去架...

或者去飲嘢傾計囉...

你点解悶??你過咗英國幾耐??. ...
但现在有直接收看好好多拉。。。
不用下载也可以看到。。
做餐馆收工都几点啦。。
那里还有地方去啦。。
要行街也要早点起身。。
我过来一年半咯。。
你呢??
cammy how are u?? are u feeling better now?? do u know in nottungham is very quiet at night!!
Hi yang are u working city centre??
原帖由 ghyc 於 2008-7-6 08:31 AM 發表
cammy how are u?? are u feeling better now?? do u know in nottungham is very quiet at night!!
Hi yang are u working city centre??
Hi ghyc...
I am not working in city centre...
U are in nottingham too??
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 08:35 AM 發表

做歺館又真係好鬼夜先收工...

你明天要開工嗎??

其實我同屋企人好早過咗美國.....但逗留唔耐...

我就返HK...同居企人分開住...

都係兩年前先返番嚟同屋企人住咋... ...
我明天开工哦。。^^
其实HK生活也不错啊。。