返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:38 AM 發表

睇你個名,仲以為你係女仔,幾乎想走埋黎來個擁抱添,原來係男人黎架,我啋~~~~~~~~~ 
唔係貓就係女仔geh..男仔都可以係貓..

回復 #6937 toyo88 的帖子

想啊。。。 边度。。
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:39 AM 發表

我比较对猫有兴趣D
..唔通..你對我有興趣?:014:
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:39 AM 發表

我比较对猫有兴趣D
唏~ 這個更簡單,周圍都有,你揸袋食物行出門口,喵兩聲就得架喇~ 哈哈~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:41 AM 發表

唉~ 暗示唔掂添,衹好明示喇,我係話你咁隨便嘴嘴,同你嘴我驚病病呀~~ 
晤使惊!我都无性病
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 地獄天使貓 於 2008-7-8 12:42 AM 發表

..唔通..你對我有興趣?:014:
你就想咯
你都晤系女
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:43 AM 發表

晤使惊!我都无性病
唔好講到性病咁嚴重,生痱滋都唔好啦~ :onion10:
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:42 AM 發表

唏~ 這個更簡單,周圍都有,你揸袋食物行出門口,喵兩聲就得架喇~ 哈哈~~ 
我晤要个d猫:onion03: 我要个d人名叫做猫既
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:46 AM 發表

唔好講到性病咁嚴重,生痱滋都唔好啦~ :onion10:
痱滋系咩病

回復 #6948 kingworld 的帖子

你对猫比较喜好d啵~~
入谷温人
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:46 AM 發表

我晤要个d猫:onion03: 我要个d人名叫做猫既
那都可以,TVBNOW 都唔小人有貓名架,要介紹你識嗎??    拔我都唔識~ 

其實果d貓仲正架,衹要你有野食就掂哂,唔會複雜~ 再考慮下啦~ 
原帖由 toyo88 於 2008-7-8 12:48 AM 發表
你对猫比较喜好d啵~~
顺情小野猫
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:47 AM 發表

痱滋系咩病
當然,痱滋醫學名稱叫 包疹二型,剩聽個名就知病得幾嚴重啦~ 
Toyota 仲未訓?? 印象中你好似差唔多要訓啦~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:49 AM 發表

那都可以,TVBNOW 都唔小人有貓名架,要介紹你識嗎??    拔我都唔識~ 

其實果d貓仲正架,衹要你有野食就掂哂,唔會複雜~ 再考慮下啦~  ...
其它猫我晤想识啦
我已经揾到我目标啦