返回列表 回復 發帖
多謝幫會出糧  

Sony Ericsson 上市了
請大家多多支持!! 買入 ^_^
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
只猫去咗边啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 03:06 PM 發表
只猫去咗边啊..
婆婆你好 又想偷懶搵人幫手打掃
原帖由 CC517 於 2008-7-8 03:20 PM 發表

婆婆你好 又想偷懶搵人幫手打掃
你唔想帮我,米单声俾我知咯..
我无逼你架
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 03:43 PM 發表

你唔想帮我,米单声俾我知咯..
我无逼你架
嘻嘻, 今日很忙, 唔得閒招呼你.
原帖由 cammy8080 於 2008-7-8 04:52 PM 發表
CCK..............
我地无拉拉挂住big bro..

回復 #7018 cammy8080 的帖子

讲甘白啊...
big bro会怕丑架

回復 #7020 cammy8080 的帖子

大场面...
甘他好多fans
原帖由 cammy8080 於 2008-7-8 04:58 PM 發表
一齊掛 ...
卦我喇~~
入谷温人

回復 #7012 cammy8080 的帖子

昨日发工资: 一人TVB 10000元!

回復 #7023 cck_my 的帖子

有我份无呀??
入谷温人

回復 #7024 toyo88 的帖子

你要几多?

回復 #7025 cammy8080 的帖子

你无计到无端端多佐TVB 10000咩!

回復 #7026 cck_my 的帖子

十亿八亿喇..........
入谷温人

回復 #7028 toyo88 的帖子

咁你去打劫阿爷好D!