返回列表 回復 發帖
野猫好呀!!^^
原帖由 canz85 於 2008-7-10 12:44 AM 發表
野猫好呀!!^^
屎喇,矛左你個暱稱,唔記得左添~      hi~ canz85 你好~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-10 12:15 AM 發表

gn~
野猫那么夜还不要睡觉是在等你的ROMEO 出现吗?
原帖由 canz85 於 2008-7-10 12:47 AM 發表

那有甚麼 Romeo,唔係細路女啦,不會有那樣的幻想~ 哈哈~~ 
我市常點幾訓,其實都差唔多架喇~ 
原帖由 canz85 於 2008-7-10 00:47 發表

VC’s ROMEO出現啦!就是我
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-10 12:55 AM 發表

那有甚麼 Romeo,唔係細路女啦,不會有那樣的幻想~ 哈哈~~ 
我市常點幾訓,其實都差唔多架喇~ 
原来野猫 已经4张以上啦。。。 。。果然是假兄的口味
原帖由 假書僮 於 2008-7-10 12:57 AM 發表
拔 ROMEO 要屎至得到真愛架喎,甘你屎左至講啦~ 哈哈~~ 
原帖由 假書僮 於 2008-7-10 12:57 AM 發表
原来野猫是喜欢阿伯
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-10 01:04 發表

拔 ROMEO 要屎至得到真愛架喎,甘你屎左至講啦~ 哈哈~~ 
哈哈,我就係傳說中嘅屎桶佬啦!
原帖由 canz85 於 2008-7-10 01:05 AM 發表

原来野猫是喜欢阿伯
阿伯太後生了,要有排等至分到佢d身家啦,咪搞~ 
原帖由 canz85 於 2008-7-10 01:05 發表

原来野猫是喜欢阿伯
我係呀叔,唔係呀伯
各位好啊
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 7214# 的帖子

KING兄你来得真何时。。。是时候换班啦
原帖由 假書僮 於 2008-7-10 01:07 AM 發表
哈哈,我就係傳說中嘅屎桶佬啦!
屎桶同屎左雖然差一個字,拔完全唔同架,要睇會甚麼是屎嗎?? 我幫你一把吧,我唏...
原帖由 kingworld 於 2008-7-10 01:08 AM 發表
各位好啊
又hi,kingworld~~