返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2008-7-10 01:10 AM 發表
KING兄你来得真何时。。。是时候换班啦
我都系路过J
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-10 01:12 AM 發表

又hi,kingworld~~ 
送俾你个飞吻
太久没吹水啦。。。老啦 。。跟不上你们的步伐了。。。长江后浪推前浪。。。是时候归西 啦。。再见啦
真慘,我花甘多功夫,甘多時間搞一套片出黎都大家分享,都唔及係呢度吹吹水,灰哂~~~ 
原帖由 kingworld 於 2008-7-10 01:14 AM 發表

送俾你个飞吻
哎吔,你個飛吻跌左落街喎~ 哈哈~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-10 01:15 發表
真慘,我花甘多功夫,甘多時間搞一套片出黎都大家分享,都唔及係呢度吹吹水,灰哂~~~ 
唔明
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 canz85 於 2008-7-10 01:14 AM 發表
太久没吹水啦。。。老啦 。。跟不上你们的步伐了。。。长江后浪推前浪。。。是时候归西 啦。。再见啦
那你安息吧~ 阿門~    
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-10 01:11 發表

屎桶同屎左雖然差一個字,拔完全唔同架,要睇會甚麼是屎嗎?? 我幫你一把吧,我唏...
接招
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-10 01:16 AM 發表

哎吔,你個飛吻跌左落街喎~ 哈哈~~ 
甘样
晤会跌落街挂
原帖由 假書僮 於 2008-7-10 01:16 AM 發表
唔明
你自己一手一腳錄套片出黎,cut埋轉埋檔放bt,TVB幣20;功勳20,仲要睇你得唔得該版區版主歡心至有,如果唔係隨時跌落谷底都矛人理~
係呢度吹水,一個回貼 TVB幣1;功勳1,仲係自動有,廿個回貼容乜易吖~ 甘樣講明啦~

原帖由 kingworld 於 2008-7-10 01:20 AM 發表

甘样
晤会跌落街挂
咁又太熱情了,受不了啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-10 01:21 發表

你自己一手一腳錄套片出黎,cut埋轉埋檔放bt,TVB幣20;功勳20,仲要睇你得唔我該版區版主歡心至有,如果唔係隨時跌落谷底都矛人理~
係呢度出吹水,一個回貼 TVB幣1;功勳1,廿個回貼容乜易吖~ 甘樣講明啦~ ...
明曬,http://www.tvbnow.com/thread-390186-1-1.html
甘多位再见啦
原帖由 kingworld 於 2008-7-10 01:30 發表
甘多位再见啦
CU
原帖由 假書僮 於 2008-7-10 01:23 AM 發表
明曬,http://www.tvbnow.com/thread-390186-1-1.html
你搵貼圖同我錄片轉檔花的時間可差得遠啦,你知否我轉一套一個鐘的片是幾耐,答案係六個鐘以上(可能我部機比較舊吧),後期工作:截圖執info,上傳發貼又半個鐘,即係我放一套一個鐘片子,最小要七個鐘時間呀準備呀~~~