返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-11 09:48 PM 發表

你喜歡 Divx 格式0姐~ 
是呀, 可以放在PDA看.
外星貓E生
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-11 10:00 PM 發表

Oooo IC,尼o的我都中意
最怕睇d喊苦喊忽,揸刀吉大脾果d睇,睇左好唔舒服呢~
原帖由 CC517 於 2008-7-11 09:59 PM 發表

襯番你地, 埋堆嘛.
点解多咗甘多钱架...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
火星貓,你lo哂未架? 我衹會第一晚成日睇住,之後就耐唔時睇下,由佢自生自滅架喇~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-11 10:04 PM 發表
火星貓,你lo哂未架? 我衹會第一晚成日睇住,之後就耐唔時睇下,由佢自生自滅架喇~
今日d load晒, 以前d睇完就掉.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-11 10:03 PM 發表

点解多咗甘多钱架...
兄弟會有糧出嘛, 快d轉來啦, 唔洗你掃地.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-11 10:06 PM 發表

今日d load晒, 以前d睇完就掉.
Skiu 佢錄得都ok呀,掉左咁嘥?? 拔雙語出果d我就未lo過,唔知佢整得效果點喇~
原帖由 CC517 於 2008-7-11 10:08 PM 發表

兄弟會有糧出嘛, 快d轉來啦, 唔洗你掃地.
少林都有出架..不过我中没收到啊...

回復 7393# 的帖子

仲唔去问下你个88师兄!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-11 10:09 PM 發表

Skiu 佢錄得都ok呀,掉左咁嘥?? 拔雙語出果d我就未lo過,唔知佢整得效果點喇~
咁買咗個後備HD都滿, 無計救啦.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-7-11 10:18 PM 發表
仲唔去问下你个88师兄!
吓..甘快就出架..
不系一个月出架
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-11 10:15 PM 發表

少林都有出架..不过我中没收到啊...
個會計咁ja, 炒咗佢啦, 一是轉來兄弟會囉.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-11 10:20 PM 發表

吓..甘快就出架..
不系一个月出架
你太辛苦啦, 一個月好快過架.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-11 10:21 PM 發表

個會計咁ja, 炒咗佢啦, 一是轉來兄弟會囉.
你不好得醉帐老啊..小心少林功夫

回復 7396# 的帖子

我唔知呀, 兄弟帮就一个月出一次!