返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 06:43 AM 發表

你好可憐呀..~~
the worst part is that I can't get anything good
and bubu ask me for 法神 everyday...how can I give him when I can't get them

原帖由 ice.key 於 2008-9-17 06:48 AM 發表
抽資抽到手都軟....
add oil...I know you can do it

原帖由 ice.key 於 2008-9-17 06:56 AM 發表

沒法啦..~~你太有錢了..~~~
just so sad for me in this family
no love

hi hi everybody~~

bubu在嗎?
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 07:25 AM 發表

他在呀..~~
thx for the answer
想講聲多謝,佢昨晚幫我買左件裝-.-仲想問下次要唔要特登去pm佢??咁就唔使買咁貴
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 07:21 AM 發表
hi hi everybody~~

bubu在嗎?
bubu已經魂歸天國 你要上去找他嗎
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 07:56 AM 發表

thx for the answer
想講聲多謝,佢昨晚幫我買左件裝-.-仲想問下次要唔要特登去pm佢??咁就唔使買咁貴
你都知你賣得貴咩 我只會要法師裝備 收?萬tvb幣1件

有就賣比我啦 價錢到時你就會知道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-9-17 08:04 AM 發表

你都知你賣得貴咩 我只會要法師裝備 收?萬tvb幣1件420449

有就賣比我啦 價錢到時你就會知道
我係唔會"回水"ga~~下次pm你啦~~
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 08:08 AM 發表

我係唔會"回水"ga~~下次pm你啦~~
記得價錢我係唔會講出幾多,覺得會賺到錢就賣比我啦 係到寫低就可以,我見到收到裝備就會比錢你
原帖由 bubu1109 於 2008-9-17 08:14 AM 發表

記得價錢我係唔會講出幾多,覺得會賺到錢就賣比我啦 係到寫低就可以,我見到收到裝備就會比錢你
ok~~話說我套騎士裝呢??