返回列表 回復 發帖
原帖由 taideng 於 2008-7-13 10:04 PM 發表
妳們個個都說粵語  

妳哋個個都講粵語   粵語好易講乜
想講家話嗎, 未學喎.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-13 11:08 PM 發表

噢~ 咁你要聽醫生話,乖乖食藥啊~ 係呢,你今日食左藥未呀?? 
無貓麵食, 可以唔洗食葯.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-13 11:13 PM 發表

無貓麵食, 可以唔洗食葯.
矛貓麵食都要食藥架,食完藥就要訓啦~ 

係呢,要唔要我唱支歌仔暗你訓呀?? 小寶寶,食 mum mum,食過 mum mum 姨姨餵到,食過快d,大過咪壞,食過 mum mum 最好..... 係咪好 Warm 呢?? 
hello ! i'm back...

原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-13 11:17 PM 發表

矛貓麵食都要食藥架,食完藥就要訓啦~ 

係呢,要唔要我唱支歌仔暗你訓呀?? 小寶寶,食 mum mum,食過 mum mum 姨姨餵到,食過快d,大過咪壞,食過 mum mum 最好..... 係咪好 Warm 呢??  ...
好好聽喎, 聽到想死. 救命
外星貓E生
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-13 11:24 PM 發表
hello ! i'm back...
hi~ nic~ 
Wa.....,我已经退佐会啊,请问边个要收留我啊??????????????
原帖由 CC517 於 2008-7-13 11:24 PM 發表

好好聽喎, 聽到想死. 救命
嗯嗯~~ 聽到想死即係有感覺,就即係病情好番d啦~ 恭喜你呀~ 

回復 7651# 的帖子

嗨VC,好吗?到佐好耐啊?
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-13 11:30 PM 發表
Wa.....,我已经退佐会啊,请问边个要收留我啊??????????????
退左會?? 退左乜野會呀?? 黑社會呀?? 驚驚架喎~ 

回復 7652# 的帖子

兄弟帮你的第一选择!
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-13 11:31 PM 發表
一樓都係到,矛人出聲咪唔出聲囉~

都話左我晚晚會上黎八八,又睇下我d貼嘛~ 
原帖由 cck_my 於 2008-7-13 11:32 PM 發表
兄弟帮你的第一选择!
一話有人要加入,健仔第一時間彈出黎~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-13 11:32 PM 發表

退左會?? 退左乜野會呀?? 黑社會呀?? 驚驚架喎~ 
退出佐家族啧!吾好惊,吾系的咩黑社会哦
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-13 11:31 PM 發表
加入兄弟會, 起碼有VC貓陪你.
外星貓E生