返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-14 01:09 發表
good bye everybody,sleep.....
cu
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-14 01:09 AM 發表
good bye everybody,sleep.....
gn~ Have A nice Dream~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 01:08 發表

講真,我見你地都有幾個鳳凰大姐大,我入黎就上高位,佢地一定唔高興,遲下先啦,到咁長下日子我再加入,佢地條氣都順d,對我亦矛咁抗拒,大家好做啦~ ...
明白,等你
原帖由 假書僮 於 2008-7-14 01:12 AM 發表
明白,等你
你矛留意到我一入黎,你地d姐姐仔就失哂蹤咩?? 始終係女仔細心d啦~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 01:14 發表

你矛留意到我一入黎,你地d姐姐仔就失哂蹤咩?? 始終係女仔細心d啦~
哈哈,又係喎
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 01:14 AM 發表

我又黎啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 7769# 的帖子

你多心啫, 靓姐近排唔得闲, Cammy日日都有入黎, 连潜水果个都蒲头佐啦!
原帖由 kingworld 於 2008-7-14 01:16 AM 發表
我又黎啦
次次都咁夜入黎架,証明你討厭我,唔想見我了~ 
原帖由 cck_my 於 2008-7-14 01:18 AM 發表
你多心啫, 靓姐近排唔得闲, Cammy日日都有入黎, 连潜水果个都蒲头佐啦!
女仔就一定多心,好好睇會下啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 01:19 AM 發表

次次都咁夜入黎架,証明你討厭我,唔想見我了~ 
我都系宜家至得闲揾你吹水嚓
原帖由 kingworld 於 2008-7-14 01:22 AM 發表
我都系宜家至得闲揾你吹水嚓
而家至搵我喎,我都就訓啦~ 唉~~~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 01:23 AM 發表

而家至搵我喎,我都就訓啦~ 唉~~~~ 
麽我真系甘讨厌咩 我1来你就想走
明教 - 天市堂堂主  <<< 你搵笨,明教冰有天市堂架,天堂都有,與其做d唔知乜鬼野堂堂主,加入兄弟幫仲好啦,黑西裝黑超,成個MIB咁,又浪漫又型架~ 哈哈~~ 
原帖由 kingworld 於 2008-7-14 01:25 AM 發表
麽我真系甘讨厌咩 我1来你就想走
哥哥仔,我唔係阿媽比錢仲讀緊書書果隻,我食自己架,太夜訓唔知醒就大煲粥啦~ 
點半喇,真係要訓喇~ 
真係有心嘅就聽晚早D搵我吹水啦~ 
GN & BYE ALL,大家都知D訓喇~ 閃~