返回列表 回復 發帖
你係得既 魅力+100
寇仲~ 發表於 2009-6-10 05:43 PM
有冇link 睇下,我想睇佢點講
有一個我地自己友系4台被人ban左
ali~ 發表於 2009-6-9 10:10 PM
邊個呀
每天少睡1小時 高血壓風險增四成

【明報專訊】
美國最新一項研究指出,中年人若睡眠時間不足,患高血壓風險較大,平均每天少睡1小時,5年內患高血壓機會將增加近四成。
中青年人睡眠不足易患癌
美國芝加哥大學健康 ...
Iamtall 發表於 2009-6-10 05:23 PM
我日日都係訓四個鍾,咁......
有冇link 睇下,我想睇佢點講
Iamtall 發表於 2009-6-10 05:46 PM
我都搵緊係邊度開拖
我日日都係訓四個鍾,咁......
寇仲~ 發表於 2009-6-10 05:47 PM
你仲後生,我都有十幾年過埋d 非人生活....上一年先改
Hello 仲仲
要做定資料搜集
主任 發表於 2009-6-9 08:19 PM
直接搜D女身啦 記得call我呀
我都搵緊係邊度開拖
寇仲~ 發表於 2009-6-10 05:49 PM
今晚問主任 ;)
我念主任會知掛
你仲後生,我都有十幾年過埋d 非人生活....上一年先改
Iamtall 發表於 2009-6-10 05:51 PM
我好似老過你波
Tall Tall 今晚我買五場波
你係咪受晒我
Tall Tall 今晚我買五場波
你係咪受晒我
Fian. 發表於 2009-6-10 06:24 PM
每場五千就受

有多過五千你同馬會落注

好似上次咁囉,仲有呀,俾個折扣我呀

本少爺尼個星期運氣高,受多你一次:013:

今次嬴既下次都會受既,輸就唔lu :lol:

走地果d 我唔識,你想玩走地同過關同馬會買啦 o;

我只玩大細
每場五千就受

有多過五千你同馬會落注

好似上次咁囉,仲有呀,俾個折扣我呀

本少爺尼個星期運氣高,受多你一次

今次嬴既下次都會受既,輸就唔lu

走地果d 我唔識,你想玩走地同過關同馬會買啦 o;

我只 ...
Iamtall 發表於 2009-6-10 06:35 PM
伊朗 VS 阿聯酋 細 三球 85
芬蘭 VS 俄羅斯 細 兩球兩球半 95
英格蘭 VS 安道爾 呢場我買盤 買英格蘭 讓四球半 10
厄瓜多爾 VS 阿根廷 細 兩球兩球半 85
巴西 VS 巴拉圭 細 兩球半三球 8
每場 $5000
Night night class and 主任
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-6-10 02:01 PM
居然今日我開檔
尼兩日去左邊呀,衣家係課室定係屋企呀 ?
Iamtall 發表於 2009-6-10 04:49 PM
當然喺課室啦
伊朗 VS 阿聯酋 細 三球 85
芬蘭 VS 俄羅斯 細 兩球兩球半 95
英格蘭 VS 安道爾 呢場我買盤 買英格蘭 讓四球半 10
厄瓜多爾 VS 阿根廷 細 兩球兩球半 85
巴西 VS 巴拉圭 細 兩球半三球 8
每場 $5000 ...
Fian. 發表於 2009-6-10 08:38 PM
買盤,即係你買英格蘭嬴呀 ?
咁尼場你同馬會買啦,英格蘭都嬴硬,只係唔知掃幾多球姐
讓四球半即係幾多呀,你賭英格蘭入至少四球? 定兩隊加埋 ?
我唔賭單方一邊嬴~~
幾乎全部買細 orz