返回列表 回復 發帖
原帖由 james8668 於 2008-7-15 07:42 PM 發表
不要欺負我,我會咬咬爪爪的~ ... . ...
hi~ james,正正經經同人吹下水反下,仲多人答你啦,你又可以答番人,好過灌水好多啦~ 
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 07:55 PM 發表

甘去我度喇~~~
你度有矛人同貓反架?? 會唔會恰貓,質隻貓入廁所架~ 

咦咦咦~ 唔係喎,少林寺招待女實?? 難度你地食齋食得多,所以..... 

原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 07:57 PM 發表

你度有矛人同貓反架?? 會唔會恰貓,質隻貓入廁所架~ 
甘又唔会~~最多都系食下野味 J~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 07:58 PM 發表

甘又唔会~~最多都系食下野味 J~~
咁你叫埋<蛇>呀,<雞>呀,至再叫我啦,慳好多時間架~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 08:00 PM 發表

咁你叫埋<蛇>呀,<雞>呀,至再叫我啦,慳好多時間架~ 
你都无心过去既........
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 08:03 PM 發表

你都无心过去既........
你話食野味嘛,蛇+雞+貓咪,著名野味宴,<龍虎鳳>囉~  

有架,我等緊食貓糧中,夜小小先啦~ 有人繳請,唔去唔比面架~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 08:08 PM 發表

你話食野味嘛,蛇+雞+貓咪,著名野味宴,<龍虎鳳>囉~  

有架,我等緊食貓糧中,夜小小先啦~ 有人繳請,唔去唔比面架~  ...
甘我开定酒等你LO~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 08:09 PM 發表

甘我开定酒等你LO~~
開.....酒?? 你想點呀??? 
原帖由 Janetchan79 於 2008-7-15 07:52 PM 發表
Help me, I can't add in to 兄弟帮
你點join唔到呀?? 好似有個制按<加入該家族>架嘛~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 08:15 PM 發表

開.....酒?? 你想點呀??? 
甘你想饮咩呀??
入谷温人
VV返來啦.
外星貓E生
原帖由 Janetchan79 於 2008-7-15 07:52 PM 發表
Help me, I can't add in to 兄弟帮
等老大返來幫你.
外星貓E生

回應 cammy8080 第 7951 篇文章

有系度又唔出声既...........
入谷温人
hello everybody.....
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 07:19 PM 發表

hi,火星貓~ 街乜都有得執架啦~ 
邊條街呀.
外星貓E生