返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 09:19 PM 發表

唔見哂d乜?? 唔好冤枉我呀,我唔係乜野都執架~ 
多得你咋, 連垃圾都無埋.
外星貓E生
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-15 09:23 PM 發表
对吾住我又黎啦喂
對唔住VV, 唔好蝦佢, 佢會咬咬爪爪架.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-15 09:45 PM 發表

多得你咋, 連垃圾都無埋.
乜野垃圾都矛埋呀?? 我唔執垃圾架,會唔會係你d火星貓同伴呀~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 09:48 PM 發表

乜野垃圾都矛埋呀?? 我唔執垃圾架,會唔會係你d火星貓同伴呀~ 
算啦, 比你做埋清潔大隊長, 呢個位會升特手架.
外星貓E生
今日好慢好慢好慢
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-15 09:52 PM 發表
今日好慢好慢好慢
唔係喎,香港呢冰ok呀,可能馬拉果冰伺服器啦~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 09:56 PM 發表

我系话头先d人回复得好慢,依家吾同佐
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-15 10:01 PM 發表

今日好咗d啦.
外星貓E生
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-15 10:01 PM 發表

係論壇聊天係咁架啦,始終唔同d正式聊天室,即刻睇到反應~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 09:56 PM 發表

马拉既网络公司得一间.......服务差都要用.........
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 10:07 PM 發表

马拉既网络公司得一间.......服务差都要用.........
哈~ 澳門都係,d服務差到嘔,傳d野比個fd慢到想屎~ 

不如你地搬黎hk,網路商選擇多的是呀~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 10:13 PM 發表

哈~ 澳門都係,d服務差到嘔,傳d野比個fd慢到想屎~ 

不如你地搬黎hk,網路商選擇多的是呀~ 
等我赚够几百万先~~ 果度D楼甘贵.......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 10:17 PM 發表

等我赚够几百万先~~ 果度D楼甘贵.......
等你賺到八百萬,可能已經要八千萬至得,香港d野貴到嘔,又加得快喎~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
big bro...
黎探你...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 7988 篇文章

mickey!