返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 11:36 PM 發表

我唔識掃地架,貓世界入便冰有掃地呢樣架,我衹可過食得貓糧多,想試下少林齋菜之嘛~ 
无关我事啊..做么恼我啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-15 11:48 PM 發表

你有股份嗎.
只猫..我都讲咗partime
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 CC517 於 2008-7-15 11:49 PM 發表

玩屎個大師.
食齋菜的大師通常都好長命,矛咁易屎啦~ 
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 11:51 PM 發表

无关我事啊..做么恼我啊...
點解咁講?? 我好小嬲人架,我言語上出了問題?? 

我吹水的宗旨是岩傾的傾多兩句,唔岩傾的就小出句聲,免大家唔開心啦~ 

我明白了,我引用錯貼啦,sorry呀~ 

原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 11:53 PM 發表

只猫..我都讲咗partime
咁多份part time, 那份是正職啊.
外星貓E生
原帖由 假書僮 於 2008-7-15 11:55 PM 發表
你好呀.
外星貓E生

回應 CC517 第 8012 篇文章

只猫..中没睡啊
原帖由 CC517 於 2008-7-16 00:02 發表

你好呀.
原帖由 假書僮 於 2008-7-15 11:55 PM 發表
你地d當家大佬成日反潛水架,聾0姐,矛盲啊,手也是好的,多d出聲啦,你地係host嘛~ 
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-16 12:03 AM 發表
只猫..中没睡啊
隻貓睡啦, 多謝你呀 好像亞媽叫我咁.好睡呀, 衰仔.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-16 00:04 發表

你地d當家大佬成日反潛水架,聾0姐,矛盲啊,手也是好的,多d出聲啦,你地係host嘛~ 
yes madam

原帖由 假書僮 於 2008-7-16 12:04 AM 發表
你早晨 但我要早抖啦, 媽要熄燈了.
外星貓E生

大家好

我係書僮弟弟