返回列表 回復 發帖
無電啦, 你仲未追到來

晚安, VC & 大佬.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-19 12:55 AM 發表

係囉, 無來醒目, 最好叫妹好啦.
你鍾意啦,你個look咁cute,好難拒絕嘛~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 12:59 AM 發表

你鍾意啦,你個look咁cute,好難拒絕嘛~ 
good night啦, VC貓妹.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-19 12:59 AM 發表
無電啦, 你仲未追到來

晚安, VC & 大佬.
gn~ 火星貓~ 

唉~ 我次次早出聲又矛人睬,咪反qq同q寵囉,到再醒起黎睇你地,又已經係成千年前事喇,要追番成千年版覆,又要一路睇一路回,要時間嘛,睇諒下啦~ 

原帖由 CC517 於 2008-7-19 12:56 AM 發表

點講, 你都係大佬喎.
你无睇到有人已经取代我咩? 大家珍重!
原帖由 raytian 於 2008-7-19 12:21 AM 發表

364117''恭喜你成为新的龙头大佬~
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-19 12:27 AM 發表

多謝你唷^^
原帖由 cck_my 於 2008-7-19 01:08 AM 發表

你无睇到有人已经取代我咩? 大家珍重!
''别这样啊~如过你真的觉得你不喜欢跟你同样称呼的..  我改就是了~
原帖由 raytian 於 2008-7-19 01:22 AM 發表

''别这样啊~如过你真的觉得你不喜欢跟你同样称呼的..  我改就是了~
健仔唔似甘小器既,拒都系搞下气氛啫!

回應 cck_my 第 8360 篇文章

你做么给人取代?你不做了?

2008-7-19星期六~~兄弟幫足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 raytian 於 2008-7-19 01:22 AM 發表

我又不是天帮的, 管不了! 女的做龙头大佬还第一次听!
原帖由 huey23 於 2008-7-19 08:05 AM 發表
你做么给人取代?你不做了?
如果我给人取代不做了会有问题吗?

回應 cck_my 第 8366 篇文章

女的?? 不明
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 01:02 AM 發表

gn~ 火星貓~ 

唉~ 我次次早出聲又矛人睬,咪反qq同q寵囉,到再醒起黎睇你地,又已經係成千年前事喇,要追番成千年版覆,又要一路睇一路回,要時間嘛,睇諒下啦~  ...
never mind.
外星貓E生

回應 huey23 第 8368 篇文章

你去彩虹!【聊天室】。.. COMMING NOW!!第5页看
早呀, 各位大佬, 大姐.
外星貓E生