返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 02:04 PM 發表

你係版主,佢言論甘出位,點解你唔扣佢分呢?? 
有傾有講吹水區有言論自由, 所以我都无办法!
原帖由 cck_my 於 2008-7-19 02:15 PM 發表
其实家族門派主要是加強會員之間的聯系, 无特权, 好似够十万就可以开, 你都可以开个猫族黎反下!
no la,一開得就要成日睇住,太麻煩嘅野唔適合我,而且我忍功有限,唔似得遊人,唔岩傾就可以閃嘛~ 

又奇怪了,浪人都有十萬?? 我發一個原創貼都係得20,都仲要得版主歡心至有,錢從何來?? 

其實我都係好奇問下,如果唔方便答可以不答的,我並不介意啦~ 
原帖由 cck_my 於 2008-7-19 02:19 PM 發表

有傾有講吹水區有言論自由, 所以我都无办法!
對呀,拔同一個唔識的人講笑講到好似人身攻擊咁,好易引起不必要罵戰就唔好啦,適當時真係要阻止下架~ 

回應 Venus_Cat 第 8411 篇文章

我都唔知D有钱浪人点解有咁多钱? 可能有人转给他!

回應 cck_my 第 8413 篇文章

当然有人转給他们。。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 02:29 PM 發表

對呀,拔同一個唔識的人講笑講到好似人身攻擊咁,好易引起不必要罵戰就唔好啦,適當時真係要阻止下架~ 
我有尝试去阻止, 你都睇到架啦!

回應 cammy8080 第 8401 篇文章

我来啦
去那里玩
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-19 02:40 PM 發表
当然有人转給他们。。
這可能是了,我d錢都係當初做VIP時一個唔識得的人轉給我的,加上我矛乜點使過,加上利息就變成而家甘喇~ 
原帖由 cck_my 於 2008-7-19 02:40 PM 發表

我有尝试去阻止, 你都睇到架啦!
哈哈~ 好明顯係小朋友黎,佢跟本唔知你警告緊佢,分分鐘仲以為你想薦佢做版主添~ 

回應 Venus_Cat 第 8418 篇文章

佢应该无可能做到版主!
原帖由 cck_my 於 2008-7-19 02:59 PM 發表
佢应该无可能做到版主!
女仔就難講d喇~ 

回應 Venus_Cat 第 8420 篇文章

咁就要睇有唔有人支持佢啦!
各位兄弟姐妹,你们大家好。我来了,不知道有没有人呢?
原帖由 cammy8080 於 2008-7-19 03:40 PM 發表
VC....!!
hi~ cammy~ 終於遇到你啦~ 
午睡回來了, 各位好.
外星貓E生