返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 04:12 PM 發表

咁...咁..人地係地球貓,你係火星貓,我點知你會唔會好似d異形咁,突然伸d觸鬚出黎插人兩野架,驚架嘛~ 
變到個樣同你差不多啦 做和平大使嘛, 點會除便害人, 最多同你開下玩笑.

外星貓E生
Hello 大家好嗎 ? , 很久沒上來吹水,最近比較忙 .

祝 : 大家 身體健康 , 萬事如意 ^^
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:12 PM 發表

你唔係嘛 又多隻自閉貓.
係電車貓呀~ 

我生活同做野都係新界區,無端端去中環同人迫咩~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008-7-19 04:10 PM 發表

你估我係你唔使做咁有$$咩...司機咪我...DADDY同阿哥3個囉
我無司機, 用聲控咋.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:15 PM 發表

變到個樣同你差不多啦 做和平大使嘛, 點會除便害人, 最好同你開下玩笑.
而家個look就好囉,最蔽你成日變臉呢~ 
原帖由 我很孤独 於 2008-7-19 04:07 PM 發表

我的朋友,你好,是啊,我不但孤独而且很无聊。
你要多融入群体中才会觉得不孤独!
原帖由 comfit8 於 2008-7-19 04:18 PM 發表
Hello 大家好嗎 ? , 很久沒上來吹水,最近比較忙 .

Hello, 記得你個look.
外星貓E生
原帖由 cammy8080 於 2008-7-19 04:16 PM 發表

唔地台...唔使喊架
唔係喊,係自卑啊,中環係香港心臟地帶我都唔多地台~ 

回應 comfit8 第 8471 篇文章

comfit8
原帖由 comfit8 於 2008-7-19 04:18 PM 發表

hi~ comfit8~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 04:18 PM 發表

係電車貓呀~ 364626

我生活同做野都係新界區,無端端去中環同人迫咩~ 
新界邊有電車, 又我 頂多係隻輕鐵貓.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:21 PM 發表

Hello, 記得你個look.
乜你都知個look好緊要架咩,成日變,唔通真係下下睇住個名咩~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 04:20 PM 發表

而家個look就好囉,最蔽你成日變臉呢~ 
個妝化得耐會溶, 無計救.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 04:24 PM 發表

乜你都知個look好緊要架咩,成日變,唔通真係下下睇住個名咩~ 
點同你啵, 知名度高.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:23 PM 發表

新界邊有電車, 又我 頂多係隻輕鐵貓.
上堂又唔聽書啦你,,家陣d人,成日係屋企反電腦小出街果d叫電車x嘛(拔呢個名又好似out左了~ =.="")~   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件