返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:27 PM 發表

點同你啵, 知名度高.
我又幾知名度高先,有鬼人識我咩~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 04:28 PM 發表

上堂又唔聽書啦你,364627,家陣d人,成日係屋企反電腦小出街果d叫電車x嘛(拔呢個名又好似out左了~ =.="")~   
咁衝動啫, 打人屁屁, 好彩走得快 打錯人啦
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 04:30 PM 發表

我又幾知名度高先,有鬼人識我咩~ 364629
你個知名度好搞鬼, 借用啦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:31 PM 發表

咁衝動啫, 打人屁屁, 好彩走得快 打錯人啦
係?? 屎喇,我打錯左冰個呀?? 明白啦,佢個臀部大,遮左塊面睇唔到呀~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 04:35 PM 發表

364631 係?? 屎喇,我打錯左冰個呀?? 明白啦,佢個臀部大,遮左塊面睇唔到呀~~ 
你係淑女貓, 要斯文d.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:33 PM 發表

你個知名度好搞鬼, 借用啦.
我個知名度好搞鬼?  一)我矛知名度的~ 二)點搞得法先??  
要去街啦, C U, 88, all.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:37 PM 發表

你係淑女貓, 要斯文d.
我唔係唔斯文,相反我係適應能力強的貓,對方係斯文人,要我同佢吟詩作對都得,反之,又可以好反得同粗魯,爭在我唔會講粗口,亦幾介意人地對住我講粗口0姐~ 
原帖由 CC517 於 2008-7-19 04:39 PM 發表
要去街啦, C U, 88, all.
cu~ 
哟。我来报到。

2008-7-19星期六~~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 howieho 於 2008-7-19 16:50 發表
哟。我来报到。
歡迎你呀!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
支持支持,小弟刚加入,兄弟帮万岁>.<bubu1109,在这边也能叫你老大了
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-19 04:41 PM 發表

我唔係唔斯文,相反我係適應能力強的貓,對方係斯文人,要我同佢吟詩作對都得,反之,又可以好反得同粗魯,爭在我唔會講粗口,亦幾介意人地對住我講粗口0姐~  ...
vc貓妹, 有禮, 我返來喇.
外星貓E生
原帖由 假書僮 於 2008-7-19 06:00 PM 發表
http://www.tvbnow.com/thread-297244-12-1.html
咁多, 唔識買喎.
外星貓E生