返回列表 回復 發帖
我有事情,
我要下了,
迟点过来,
大家再见。
原帖由 我很孤独 於 2008-7-22 09:47 PM 發表

谢谢你的问候,
歡迎你喎 兄弟
外星貓E生
hi~ 火星貓 & 孤獨 & 健仔~ 
原帖由 cck_my 於 2008-7-22 09:51 PM 發表
你文彩很好是一个人才也!
你不要这样说我,我不敢当,你不是比我更好吗?
在这个网站里头,卧虎藏龙,有那个会不知道呢?
原帖由 CC517 於 2008-7-22 09:43 PM 發表

好彩你都是貓, 唔係你就是種族歧視.
唔係歧視,而係你個look擺明狩獵中格~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-22 09:53 PM 發表
我要下了,在此我说,非常抱歉,迟点才来。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-22 09:53 PM 發表
返來啦, 歡迎你呀.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-22 09:55 PM 發表

唔係歧視,而係你個look擺明狩獵中格~ 
係都捉老鼠啫, 無你要怕.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-22 09:55 PM 發表

返來啦, 歡迎你呀.
又幾歡迎架?? 

回應 Venus_Cat 第 8675 篇文章

我想访问你: 之前我同假兄一再邀请你加入你都唔肯, 为何今日决定加入兄弟帮?
原帖由 CC517 於 2008-7-22 09:57 PM 發表

係都捉老鼠啫, 無你要怕.
火星貓也捉老鼠??    捉仔反嗎?? 
原帖由 我很孤独 於 2008-7-22 09:53 PM 發表

你不要这样说我,我不敢当,你不是比我更好吗?
在这个网站里头,卧虎藏龙,有那个会不知道呢?
好一句卧虎藏龙! 我可比不上你!
原帖由 cck_my 於 2008-7-22 09:57 PM 發表
我想访问你: 之前我同假兄一再邀请你加入你都唔肯, 为何今日决定加入兄弟帮?
哈哈~~ 我份人比較冷靜,凡事鍾意睇定d先,經過咁多日,發覺你地比其他幫派更肯同新人接觸,而且無乜階級觀念,算幾nice嘛,咪加入囉~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-22 09:57 PM 發表

又幾歡迎架?? 
加入兄弟會, 明智嘅選擇, V貓好嘢
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-22 10:03 PM 發表

哈哈~~ 我份人比較冷靜,凡事鍾意睇定d先,經過咁多日,發覺你地比其他幫派更肯同新人接觸,而且無乜階級觀念,算幾nice嘛,咪加入囉~  ...
系米因为只外星猫啊...
早上他讲咗好喜欢你啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥