返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-22 10:03 PM 發表

哈哈~~ 我份人比較冷靜,凡事鍾意睇定d先,經過咁多日,發覺你地比其他幫派更肯同新人接觸,而且無乜階級觀念,算幾nice嘛,咪加入囉~  ...
而家至發現 都唔遲.
外星貓E生

回應 Venus_Cat 第 8685 篇文章

我担保你无选择错, 唔係我卖花赞花香架, 兄弟帮又真係好帮D新人架!
原帖由 cck_my 於 2008-7-22 10:07 PM 發表
我担保你无选择错, 唔係我卖花赞花香架, 兄弟帮又真係好帮D新人架!
我算不算新人啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 8690 篇文章

你要帮手?
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 10:06 PM 發表

系米因为只外星猫啊...
早上他讲咗好喜欢你啊...
都可以咁講,咁多人至中,佢最肯同我傾計,入來吹水矛人理,入來幹甚麼呢?? 
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 10:06 PM 發表

系米因为只外星猫啊...
早上他讲咗好喜欢你啊...
屎啦, 玩咗咁耐而家至睇到你係米奇老鼠, 追唔追你呢.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 10:08 PM 發表

我算不算新人啊...
你入兄弟會便是新人啊.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-22 10:10 PM 發表

都可以咁講,咁多人至中,佢最肯同我傾計,入來吹水矛人理,入來幹甚麼呢?? 
同類嗎, 雖然唔同宇宙, 不過無相干嘛.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-22 10:14 PM 發表

你入兄弟會便是新人啊.
不能啊~她是米奇(老鼠)
你们兄弟帮好多猫猫哦~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-7-22 10:16 PM 發表

不能啊~她是米奇(老鼠)367655
你们兄弟帮好多猫猫哦~367654
你無睇過劉德華套, 當老鼠愛上貓, 咩.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-22 10:16 PM 發表

同類嗎, 雖然唔同宇宙, 不過無相干嘛.
對呀~ 溝通得到就ok了,那管是手語及或眼神或身體語言啦~ 

回應 raytian 第 8696 篇文章

天兄好! 所以我都认为她留在少林比较好!
而且好慚愧,反左咁耐,真係得你地繳請過我加入~ 哈哈~~ 
原帖由 cck_my 於 2008-7-22 10:09 PM 發表
你要帮手?
不系啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cck_my 於 2008-7-22 10:22 PM 發表
天兄好! 所以我都认为她留在少林比较好!
你好er''建兄,这几天很少看到你哦~很忙吗?