返回列表 回復 發帖
已經處罰左啦....

汗....

bubu1109 的個人資料
[ 信用評價 ]  [ 使用道具 ]  [ 搜索帖子 ]  
註冊日期: 2007-12-28
上次訪問: 2008-9-22 01:24 AM
最後發表: 2008-9-22 01:02 PM
頁面訪問量: 156493
升級剩餘時間 17 小時

勳章:     
暱稱: 無  
用戶組: 禁止發言
有效期至 2008-9-29  
發帖數級別: 自由撰稿人  
TVB: 1000000 元
存款: 100000000 元
寵物轉帳幣: 0 元
功勳: 9799 點
平均每日發帖: 9.16 帖子

bubu1109寵物資料...
bubu1109 owo 99999999 99999999 15轉/918級 開啟(未組)  聖騎士
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2008-9-22 01:40 PM 發表
已經處罰左啦....

汗....

bubu1109 的個人資料
[ 信用評價 ]  [ 使用道具 ]  [ 搜索帖子 ]  
註冊日期: 2007-12-28
上次訪問: 2008-9-22 01:24 AM
最後發表: 2008-9-22 01:02 PM
頁面訪問 ...
早知就叫BUBU比多D钱我啦
算了,看清這高版的辦事手法了,看來今天我申請退出少林家族是正確的,
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水

回應 janleung 第 7924 篇文章

我是不服他对有人举报,只是讲了句可以接受,他x的这是什么回答啊
<通知>所有利用系統漏動騙取個人利益者,將會被永久禁言
早兩日佛祖貼左呢張貼之後,今日上來打怪既人都變少左?唔知去晒邊?記得早一兩日前寵物區D人多都個網卡住好慢,而今日真係好靜啊個網快返...
我都觉啊 认同上一楼既野 我今日我退出了贵族天堂就系要加入兄弟幫寵物家族呢个大家庭 希望快D放翻BUBU出来啦
錢錢無曬.......無曬啦....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
甘將你身家要分一半出來....你願意嗎???
原帖由 ice.key 於 2008-9-22 03:13 PM 發表

個問題係我都有可能會被人禁言呀..~~對他們來說我都大有錢啦..~~~
就系因為你太多錢錢....快D過D俾我先....
原帖由 无印良品 於 2008-9-22 03:21 PM 發表

就系因為你太多錢錢....快D過D俾我先....
非常极度同意楼上观点,ICE要分钱