返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-23 11:15 PM 發表

Ulead 的 COOl3D 做立體字變化比較大,唔錯架,拔新版叫 COOL 360,直頭成個場景可以360度轉~

Macromedia 的 FireWork 則可做噴火字,效果也是唔錯的,可以用黎做 Logo 字~  ...
ooo..thx la...88 ...i wan sleep liao...so tire...next time i come again...
原帖由 edwin10 於 2008-7-23 11:18 PM 發表

ooo..thx la...88 ...i wan sleep liao...so tire...next time i come again...
gn~
各位兄弟帮的兄弟姐妹们,你们大家好,
我来了,不懂有没有人呢?我准备玩股票了。
原帖由 我很孤独 於 2008-7-24 01:56 AM 發表
你去找假兄
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-7-24 09:04 AM 發表
各位.......早晨呀....!!
cammy.. 早晨啊
原帖由 我很孤独 於 2008-7-24 01:56 AM 發表
现在兄弟帮已经组织了炒股团队, 快去报名!
早呀 大佬, 亞婆婆 & cammy, and all friends
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-24 10:22 AM 發表
早呀 大佬, 亞婆婆 & cammy, and all friends
早晨只猫
big bro..good morning
甘多位早晨啊!今日好好日波。
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-24 10:27 AM 發表
甘多位早晨啊!今日好好日波。
你不嬲都好.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-24 10:33 AM 發表

你不嬲都好.
你都好好啊!做人最紧要开心咯~
Big Bro 唔好意思, 借個位賣下廣告

★★靓婆婆&只外星貓 "搞搞震無幫襯組合★★
新开张.....  

欢迎大家入黎同我地...

靓婆婆mickey&只外星猫cc...倾计吹水.......
外星貓E生

回應 CC517 第 8910 篇文章

晕...去都边都有广告
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 11:49 AM 發表
晕...去都边都有广告
暫時貼兩檔先.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-24 11:51 AM 發表

暫時貼兩檔先.
小心D啊..big bro会捉架