返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 11:53 AM 發表

小心D啊..big bro会捉架
你讲岩佐:
11 ) 不 能 發 任 何 廣 告 POST, 版 主 推 廣 或 申 請 拉 票 除 外  ( 扣 分* 加 DEL POST  )
原帖由 cck_my 於 2008-7-24 12:02 PM 發表

你讲岩佐:
11 ) 不 能 發 任 何 廣 告 POST, 版 主 推 廣 或 申 請 拉 票 除 外  ( 扣 分* 加 DEL POST  )
Oh, very sorry.

大的不記小的過, sorry sorry.

外星貓E生
各位兄弟姐妹,大家好。我来了,有谁在啊?
原帖由 我很孤独 於 2008-7-24 02:38 PM 發表
嘻嘻, 歡迎光臨.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-7-24 12:02 PM 發表

你讲岩佐:
我开架.....big bro扣我分
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-24 02:07 PM 發表

都系你..只猫

吓死我啦...
原帖由 我很孤独 於 2008-7-24 02:38 PM 發表
幸好没有8个字....

你好...我不孤独
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 03:04 PM 發表

幸好没有8个字....

你好...我不孤独
Mickeybblim,你好,我在玩股票啊?
原帖由 CC517 於 2008-7-24 02:51 PM 發表

嘻嘻, 歡迎光臨.
cc517,你好,
原帖由 我很孤独 於 2008-7-24 03:21 PM 發表

cc517,你好,
股票多賺.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 03:04 PM 發表

都系你..只猫

吓死我啦...
sorry 囉, 貓通常都會闖禍, 包容一下.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-24 02:07 PM 發表

大过不记, 记小过! 可以唔扣你分, 帮刑一定要行!
原帖由 cck_my 於 2008-7-24 05:02 PM 發表

大过不记, 记小过! 可以唔扣你分, 帮刑一定要行!
对只猫就好啦...不好对我啊...big bro

原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 03:03 PM 發表

我开架.....big bro扣我分
每个帖D手指公都向上, 你要向落架!
原帖由 cck_my 於 2008-7-24 05:06 PM 發表

每个帖D手指公都向上, 你要向落架!
我都不想架...