返回列表 回復 發帖
VC 貓妹 & all bro 晚安.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-26 10:33 PM 發表
VC 貓妹 & all bro 晚安.
唉~ 終於有人睬下隻貓喇,悶到呀~

hi~ 火星貓~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-26 10:36 PM 發表

唉~ 終於有人睬下隻貓喇,悶到371283呀~

hi~ 火星貓~ 
你d圖好勁, 言簡意賅, 勁.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-26 10:38 PM 發表

你d圖好勁, 言簡意賅, 勁.
都係論壇改進左d插圖功能0姐,咁方便咪插幅圖反下,生動d矛咁悶嘛~ 
點樣可以貼上來, 好似你d VIP 至可以用特別功能.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-26 10:43 PM 發表
點樣可以貼上來, 好似你d VIP 至可以用特別功能.
no,係人都反得架~  >>>>  ,上傳左幅圖,即刻可以係你想擺圖的地方按<插入>即可~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-26 10:47 PM 發表

no,係人都反得架~ 371292 >>>> 371293 ,上傳左幅圖,即刻可以係你想擺圖的地方按<插入>即可~
即是咁嗎.  <插入>

外星貓E生
變咗附件, 同打咗印.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-26 10:50 PM 發表

即是咁嗎.
唔係,你咁樣就比系統限死左你擺圖位置了,,你上傳完幅圖之後,佢會即刻多左兩個選項,一個係〔刪除〕,一個係〔插入〕.你想幅圖擺邊,就係果個位置按插入即可了~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-26 10:54 PM 發表

唔係,你咁樣就比系統限死左你擺圖位置了,371301,你上傳完幅圖之後,佢會即刻多左兩個選項,一個係〔刪除〕,一個係〔插入〕.你想幅圖擺邊,就係果個位置按插入即可了~  ...
再來一次  
外星貓E生
vip係矛乜特權,衹係多左個<評分>功能架咋~ 
YEAH, 成功了, 多謝 VC 貓老師.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-26 10:58 PM 發表

再來一次  371306
咁咪得左囉~ 

你d貓圖好得意,可惜多左個水印,如果唔係我實撻~ 
原帖由 CC517 於 2008-7-26 11:00 PM 發表
YEAH, 成功了, 多謝 VC 貓老師.
唔好客氣,你矛留意論壇d功能變化0姐~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-26 11:01 PM 發表

唔好客氣,你矛留意論壇d功能變化0姐~
有都不太懂 好彩有你指點啫.

點解你d無印.
外星貓E生