返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-27 10:15 PM 發表
我明了,jpg檔佢會自動加水印,而我的是gif檔多,所以矛加水印啦~ 
明白.
外星貓E生
原帖由 kingworld 於 2008-7-27 10:18 PM 發表
野貓我黎喇
hi~  kingworld~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-27 10:21 PM 發表

hi~  kingworld~ 372133
乜你叫野貓咩.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-27 10:26 PM 發表

乜你叫野貓咩.
係掛,我初入黎反時,佢地係叫我野貓的,不是人身攻擊就是但啦,乜都係一句0姐~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-27 10:16 PM 發表

hi~ edwin~ 372127
hihi VC...报身高啊!!!我有181cm...三围正在努力健身。。。
原帖由 CC517 於 2008-7-27 10:19 PM 發表

你唔使睇檔咩.
都没人。。。不就过来这里聊天咯!!!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-27 10:28 PM 發表

係掛,我初入黎反時,佢地係叫我野貓的,不是人身攻擊就是但啦,乜都係一句0姐~ 
原來如此.
外星貓E生
原帖由 edwin10 於 2008-7-27 10:29 PM 發表

hihi VC...报身高啊!!!我有181cm...三围正在努力健身。。。
edwin 好乖啊~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-27 10:21 PM 發表

hi~  kingworld~ 372133
1排無見J 你幾時做左鳳凰大姐大啊?
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 edwin10 於 2008-7-27 10:30 PM 發表

都没人。。。不就过来这里聊天咯!!!
係呀, 呢度d人興埋堆, 去開邊就邊, 過兄弟幫算多人了.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-27 10:26 PM 發表

乜你叫野貓咩.
你都系貓 甘你系咩貓啊?
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 CC517 於 2008-7-27 10:34 PM 發表

係呀, 呢度d人興埋堆, 去開邊就邊, 過兄弟幫算多人了.
是咯!!!你兄弟帮很多人。。。不过圣骑士更多,但没吹水的。。。
原帖由 kingworld 於 2008-7-27 10:36 PM 發表
  你都系貓 甘你系咩貓啊?
佢係火星貓囉,仲周不時會變種變形架~ 
原帖由 edwin10 於 2008-7-27 10:38 PM 發表

是咯!!!你兄弟帮很多人。。。不过圣骑士更多,但没吹水的。。。
喔啊, 咁我就不知道了.
外星貓E生
VC猫..

又同只猫玩啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥