返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-29 08:33 PM 發表

我矛反MSN架,YM同QQ就有~ 拔YM收醫貓多,甚小開呢~ 
没啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-29 08:34 PM 發表

吾洗扮架啦,我同你开玩笑啧
要架..最近靓仔有好多啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 08:36 PM 發表

没啊...
對~ 我矛裝MSN的~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-29 08:42 PM 發表

對~ 我矛裝MSN的~ 
好容易既.. install下就得啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 08:37 PM 發表

要架..最近靓仔有好多啊...
你话我啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 08:43 PM 發表

好容易既.. install下就得啊
我知,拔我本身已裝了,YM,ICQ,Winmx同QQ,再裝MSN亦矛可能同時開咁多 Comunicator 啦,會有沖突架dDriver~
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-29 08:47 PM 發表

你话我啊
你既look都ok...
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-29 08:50 PM 發表

我知,拔我本身已裝了,YM,ICQ,Winmx同QQ,再裝MSN亦矛可能同時開咁多 Comunicator 啦,會有沖突架dDriver~
其他既...我没有啊...我嫌麻烦
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-29 06:38 PM 發表

講故事....好,故事 >>> 373867
我是傻瓜, 你是小豬. hehe, 不錯啊, 不過我比人笑, 你比人吃.
外星貓E生

今晚早收工,再黎星期二足球貼士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
Hi, VC nic & 婆婆, back 啦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-29 09:05 PM 發表

我是傻瓜, 你是小豬. hehe, 不錯啊, 不過我比人笑, 你比人吃.
我比人吃?? 有本事吃得到我咪吃囉,不要忘記,我可是一隻精靈的貓啊~ 
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-29 08:52 PM 發表

其他既...我没有啊...我嫌麻烦
你可要小心,係咁多種 Comunicator 軟體中,msn係最易藏病毒的~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-29 09:17 PM 發表

我比人吃?? 有本事吃得到我咪吃囉,不要忘記,我可是一隻精靈的貓啊~ 
睇得出嘅.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-29 09:18 PM 發表

你可要小心,係咁多種 Comunicator 軟體中,msn係最易藏病毒的~ 
我都係咁話.
外星貓E生